Mars vs. Venus? Hulvaton stand up-parisuhdekomedia

Lahti | Liike -ja yrityskeskus Kori

Mojon kulttuuri-illassa Yrityskeskus Korin Puusepänsalissa stand up-esitys:

Mars vs. Venus?

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Stand up-komiikkatykitys Mars vs. Venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia! Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.
Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni ja Riku Suokas - stand up-koomikot jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.
Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up-festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Rikussa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisenmiehen alemmuudentunne.
Johanna Tohni on stand up-koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stan up-lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan "härski".

"Tästä tulee hitti" - Aamulehti

"Parisuhdekomedia joka iskee aivan suoraan nauruhermoon" - Tamperelainen

"On kuin suosikkinäytelmäni Luolamies olisi saanut jatko-osan!" - katsojan palaute

Parisuhdekomedia on hauskuuttanut yli 30 000 suomalaista, joten jos tämä on vielä kokematta, niin kannattaa kiiruhtaa lippukauppaan pian ja varmistaa paikkasi.

Mars vs. Venus?
Yrityskeskus Kori, Puusepänsali lauantaina 20.11.2021
Ovet avautuvat klo 18.00
Show time klo 19.00
Suljemme klo 24.00.

Esityksen kesto n. 2h.
Esityksessä on väliaika.

Liput 35€ sis. alv.& palvelumaksu

Tapahtumassa alkoholianniskelu
Tirra Torvi Ravintolat. K18.

Herkutteluun erikseen myynnissä tapaslautasia Lounaskorilla. Nautiskele ohjelman lomassa viinin kera tapaksia. Tapaslautaset maksetaan suoraan Lounaskorille eikä se sisälly lippuhintaan.

Esityksen jälkeen iltaa voi jatkaa tanssien ja drinkeistä nauttien. Suljemme klo 24.00

Lahden seudun liikenteen linja-auto nro 4. Linja-auto pysähtyy aivan Korin edessä. Autoilijoille Korilla on isot ilmaiset parkkipaikat.

Puusepänsali
Koritie 2, 15540 Villähde
Sisäänkäynti ovi 20.

Noudatamme tapahtuman järjestelyissä alueellisia korona-ajan rajoituksia ja ohjeistuksia.
Yhteistyössä Mojo-tuotanto, Lounaskori ja Tirra- Torvi Ravintolat

www.mojotuotanto.fi
Lippukauppa: mojotuotanto.tapahtumiin.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.11. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Liike -ja yrityskeskus Kori

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Koritie 2

Postinumero: 

15540

Postitoimipaikka: 

Nastola

Tapahtuman lisätiedot: