Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ilmastokirkko: Corpus Crisis

Lahti | Sopenkorven kesanto

Malva tuo Lahteen Ilmastokirkon uusimman esitysteoksen 18.9.2021
Corpus Crisis. Esitys ja sen jälkeen järjestettävä keskustelutilaisuus ovat osa Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden ohjelmaa, ja ne järjestetään yhdessä Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan kanssa.
Corpus Crisis nähdään lauantaina 18.9.2021 klo 16 ulkotiloissa Sopenkorven Kesannolla.
Lisätietoja esityksestä löytyy Malvan verkkosivuilta https://www.malvamuseo.fi/tapahtumat/ilmastokirkko-corpus-crisis/

Ilmastokirkko on Laura Marleena Halosen ja Ronja Louhivuoren vuonna 2017 perustama uskonnollisesti sitoutumaton esitystaidekollektiivi, joka tutkii pyhän ja ilmastokriisin välistä suhdetta sekä niiden kokemusta ruumiissa.
Corpus Crisis -teoksella kollektiivi pyrkii avaamaan kuvittelun mahdollisuuksia ja reittejä ulos ekologisesti ja sosiaalisesti kestämättömästä nykyhetkestämme. Esityksen kieli on suomi.

Kesannolla nähtävä esitys on osa laajempaa Corpus Crisis -monimediaprojektia, joka koostuu osallistavasta esityksestä, verkossa 13.9.2021 julkaistavasta kuvaesseestä ja videoluennosta.
Esityksen liput ovat 20 € / 25 € (alennettu hinta / aikuinen), ja ne ovat ostettavissa Malvan museokaupasta Malskilta sekä Lahden museoiden verkkokaupasta https://verkkokauppa.lahti.fi/museokauppa

Esityksen päättää avoin keskustelutilaisuus
Esityksen jälkeen Kesannolla järjestetään kaikille avoin keskustelutilaisuus, jossa aiheena on “Ruumis, kuvittelu ja ekologinen kriisi”.
Keskustelun vetää vapaa kirjoittaja ja kansalaisaktivisti Teemu Vaarakallio. Vieraina ovat tutkijatohtori Sanna Lehtinen sekä väitöskirjatutkija ja kuraattori Anna-Kaisa Koski.

Keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy, ja siihen voivat osallistua niin Corpus Crisis -esitykseen osallistuneet kuin muutkin aiheesta kiinnostuneet.
Keskustelutilaisuus alkaa noin klo 17.45. Kesannon kioskibaari tarjoilee vegaanista keittoa sekä juomia ja jatkaa palvelua vielä keskustelutilaisuuden jälkeen.

Tapahtumapaikka:
Käyntiosoite: Sopenkorvenkatu 9 Ahjokatu 4 (rata)

Tapahtuma-ajat: 

  • la 18.9. klo 16–18.30

Tapahtumapaikka: 

Sopenkorven kesanto

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Sopenkorvenkatu 9

Postinumero: 

15800

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: