Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Teoksen takana -taiteilijatapaaminen

Lahti | Galleria Uusi Kipinä

HUOM! Teoksen takana -taiteilijatapaaminen järjestetään vain etänä zoom-virtuaalitapahtumana vallitsevien koronarajoitusten vuoksi.

Miten taideteos syntyy? Millaisia asioita taiteen tekemiseen liittyy? Mitä sinä haluaisit tietää juuri tästä teoksesta? Mitä ajatuksia näyttely herättää? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin sinun on mahdollista saada vastaus Galleria Uuden Kipinän Teoksen takana -taiteilijatapaamisessa.

Teoksen takana -tapahtuma on syntynyt kiinnostuksesta käydä keskustelua näyttelyistä ja taiteesta yhdessä näytteilleasettajien kanssa. Tarkoitus on luoda taiteilijatapaamisista rento, pönötysvapaa tilaisuus, jossa keskustelu voi vapaasti virrata näyttelyiden, taiteilijan, taiteen ja sen katsojan välillä.

Kiinnostuksen kohteena tällä kertaa ovat seuraavat taiteilijat ja näyttelynsä:
Pauliina Heinänen – Uoma
Henna Nuutinen – Suruvaippa
Heidi Mattila – Mixtape
Suvi Härkönen – Depth

Tapahtuman vetäjänä toimii lahtelainen ammattikuvataiteilija Kirsi Karppinen. Keskustelu, kysymykset ja kommentit ovat toivottuja, mutta eivät pakollisia. Olet tervetullut myös vain kuuntelemaan keskustelua, vaikka ihan hetkiseksi.

Pääset liittymään tapahtumaan seuraavasta linkistä: https://bit.ly/3qX3PXn
Löydät linkin, lisätietoa tapahtumasta sekä hyviä ohjeita ja vinkkejä zoom-ohjelman käyttöön nettisivuiltamme: http://galleriauusikipina.fi/teoksentakana/
tai facebooksivuiltamme: https://fb.me/e/19y5GfvIs

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton!

Ota siis lasi raikastavaa kesäjuomaa sekä mukava asento älylaitteesi tai tietokoneesi äärestä ja liity kanssamme zoomiin!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 13.6. klo 14–16

Tapahtumapaikka: 

Galleria Uusi Kipinä

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Kymintie 1

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: