Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Verkkokonsertti - Vihreä sade

Lahti | Sibeliustalo

Dalia Stasevska, kapellimestari
Maaria Leino, viulu
Mikaela Palmu, viulu
Jess Gillam, saksofoni

Steve Reich: Duo kahdelle viululle ja jousiorkesterille
Gavin Bryars: The Green Ray
Jean Sibelius: Sinfonia nro 3

Konsertti lähetetään veloituksetta suorana verkkokonserttina Sinfonia Lahden YouTube-kanavalla, konserttitallenne on katsottavissa myös myöhemmin.

Sinfoniakonsertin johtaa orkesterin tuleva ylikapellimestari Dalia Stasevska ja musiikin nouseva supertähti Jess Gillam debytoi Sinfonia Lahden vieraana. Karismaattisista esiintymisistään tunnetun saksofonistin tuliaisina on brittisäveltäjä Gavin Bryarsin The Green Ray, jossa Jules Vernen rakkausromaani muuttuu romantiikan tyyliä lähenteleväksi seikkailuksi. Sinfonia Lahden konserttimestarit kohtaavat amerikkalaisen Steve Reichin kiivaasti sykkivässä kaanonissa. Kamppailuksi se on liian sopuisa, tanssiksi turhan kisaileva. Olkoon se siis Duo kahdelle viululle ja jousiorkesterille.

Koronaepidemiasta johtuvat rajoitukset estävät tämän hetken tiedon mukaan yleisötilaisuudet Päijät-Hämeessä 30.4.2021 asti. Mikäli rajoitukset antavat toukokuun alusta mahdollisuuden järjestää yleisölle avoimia tilaisuuksia, orkesteri tutkii 6.5. ja 20.5. konserttiensa järjestämistä yleisötilaisuuksina, ja niistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 6.5. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Sibeliustalo

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Ankkurikatu 7

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Puhelinnumero: 

(03) 814 2800

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Kristiina Palvanen p. 050 518 4568

Järjestäjä: