Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Three Shades of Blue - Marko Haavisto, Nightbird, Paavo Pesonen

Lahti | Pub Virasto

Three Shades of Blue" eli kolmen kärkipään trubaduurin iltamat Pub Virastossa pe 15.10. Esiintymässä: Marko Haavisto, Nightbird ja Paavo Pesonen. Teemaan sopivat DJ-levyt pyörittää Trash Country DJ"s. Liput 10e.

MARKO HAAVISTO

Suomen Hank Williams. Piste. Marko Haavisto on johtanut useita tunnettuja yhtyeitä: mm. Badding Rockers, Marko Haavisto ja Poutahaukat, The Hanks. Tämän lisäksi hän on tehnyt myös lauluja useille muille artisteille ja esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvassa "Mies vailla menneisyyttä" (2002).
http://www.markohaavisto.com/

NIGHTBIRD

Nightbird on Anna-Stina Jungerstam, vaasalaislähtöinen laulaja-lauluntekijä ja kitaristi. Hänen esikoislevynsä (2015) sai kriitikot vertaamaan häntä artisteihin kuten Nick Drake, Tom Waits, Johnny Cash, Cat Power and M. Ward. Nightbirdin saundia on kuvailtu moderniksi mutta syvästi varhaiseen delta bluesiin juurtuneena. Nightbird on kiertänyt Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Itävallassa.

Toinen albumi Travelin" Baby (2020) nauhoitettiin Ruotsalaisen elokuvamusiikki-mestari Matti Byen studiossa Tukholmassa ja julkaistiin Ruotsalaisen Ella Ruth Institutetin toimesta. Uusi levy on jo ehtinyt saada erikoismaininnan Ruotsin suurimmassa musiikkilehdessä Gaffa ja muiden hienojen arvostelujen lisäksi, musiikkilehti Lira kruunasi hänet vuoden 2020 laulaja-lauluntekijäksi. TV-esiintymiset: Efter Nio (2019), Strömsö (2019) ja Närbild (2020).
www.nightbirdishere.com

PAAVO PESONEN

Lahtelainen Paavo Pesonen on itseoppinut kitaristi, jonka erityisenä mielenkiinnon kohteena on vanha pohjoisamerikkalainen juurimusiikki. Pesonen on perehtynyt syvällisesti yhdysvaltalaisen perinnemusiikin historiaan, sen eri tyylilajeihin ja keskeisiin soittotekniikoihin. Näistä elementeistä koostuu monipuolinen esitys, jossa kuullaan mm. toista maailmansotaa edeltänyttä bluesia, vanhoja spirituaaleja, Appalakkien vuoristoalueen musiikkia sekä perinteisiin teemoihin ja tekniikoihin nojaavia Pesosen omia sävellyksiä.
Pesosen vuonna 2018 julkaistu debyyttialbumi "Past Comes Back To Haunt You" keräsi kiittävää palautetta niin lehdistön kuin kuulijoidenkin taholta.
https://paavopesonen.bandcamp.com/

TRASH COUNTRY DJ"S

Trash Country DJ"s on DJ Roskakylän ja DJ Kaatis Kaisan DJ-duo Lahesta. Illan aikana vinyylilevyiltä tulossa seuraavia genrejä: country, country & western, folk, blues ja lopuksi rivakkaa rokkia.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 15.10.2021 klo 20.00–la 16.10.2021 klo 2.00

Tapahtumapaikka: 

Pub Virasto

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Vesijärvenkatu 11

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Puhelinnumero: 

070094090

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: