Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Osmo Ikonen soolo

Heinola | Harjupaviljonki, Heinola

Osmo Ikonen on laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue -yhtyeen kosketinsoittajana sekä SuomiLove-ohjelman solistina ja sovittajana.
Hänen debyyttialbuminsa "Stories From Within" julkaistiin vuonna 2008, toinen albumi "Heaven Or Hell Is Just State Of Mind" puolestaan vuonna 2010 . Vuonna 2015 ilmestyi hänen viimeisin englanninkielinen ep:nsä "Let it out". Sittemmin artisti on keskittynyt suomenkieliseen tuotantoon. Tuore single "Leikitään et rakkaus ei voi kuolla" on ensimmäinen julkaisu kesällä 2021 julkaistavalta täyspitkältä albumilta.
Lämmin ja tunnistettava laulusoundi, energinen lavakarisma, poikkeuksellinen lahjakkuus useiden eri soitinten taitajana, sekä pitkä ura musiikin parissa on tehnyt Osmosta arvostetun artistin ympäri Suomen.
Ovet klo 19, showtime klo 20. K-18.
Liput 23 € Tiketistä.
Emme ota vastaan pöytävarauksia keikalle.
Lippuja rajoitetusti.

Tervetuloa tunnelmalliselle soolokeikalle Harjupaviljongille!

Jokaiselle asiakkaalle on varattu istumapaikka ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Huolehdimme hygieniasta tehostetusti. Ethän tule paikalle, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 23.7. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Harjupaviljonki, Heinola

Sijaintikunta: 

Heinola

Käyntiosoite: 

Harjupuisto, Paviljonki

Postinumero: 

18100

Postitoimipaikka: 

Heinola

Sähköposti: 

anne.koski@phnet.fi

Tapahtuman lisätiedot: