Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kaikki hienot jutut

Vantaa | Teatteri Vantaa

Esitys antaa yleisölle mahdollisuuden tulla osaksi ainutkertaista yhteisöllistä teatterikokemusta, joka elämän varjoisempiakin aiheita sivutessaan saa hymyn huulille.
Tarinan päähenkilö on 7-vuotias, kun hänen äitinsä yrittää itsemurhaa. Hän alkaa laatia listaa asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Listan nimeksi hän antaa "Kaikki hienot jutut".
Niitä ovat esimerkiksi jätski. Tai mereen pissaaminen salaa. Tai se, kun tuntee jonkun niin hyvin, että voi pyytää sitä tarkastamaan onko hampaisiin jäänyt basilikaa.
Lista seuraa päähenkilöämme lapsuudesta nuoruuteen ja aikuisuuteen. Se syvenee, kasvaa, muuttuu, saa kokonaan uusia sävyjä ja merkityksiä; se muuttaa tekijänsä kuvaa maailmasta, sen pienistä ja suurista iloista sateenharmaiden päivien keskellä. Päähenkilömme sanoin: "Jos elää pitkän elämän eikä koskaan oo tuntenu itseään täydellisen masentuneeks, ei oo luultavasti ollu ihan hereillä." Duncan Macmillanin Kaikki hienot jutut (Every Brilliant Thing, 2013) on elämänmyönteinen, hauska ja toiveikas kansainvälisesti menestynyt kasvutarina.

Esiintyjä: Ilja Peltonen ja yleisö
Ohjaus ja suomennos: Mari Lehtonen ja Ilja Peltonen
Äänisuunnittelu: Olli Valkola
Pukusuunnittelu: Saija Siekkinen

Kesto: 1h 20min, ei väliaikaa
Liput: 25 €
Varaukset ja tiedustelut: 09 836 1919, silkkisali@teatterivantaa.fi
Liput suoraan netistä: https://www.netticket.fi/information_plays.php?info_id16101

www.teatterivantaa.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 30.10. klo 19–20.20

Tapahtumapaikka: 

Teatteri Vantaa

Sijaintikunta: 

Vantaa

Käyntiosoite: 

Tikkurilantie 44

Postinumero: 

01300

Postitoimipaikka: 

Vantaa

Puhelinnumero: 

09-836 1919

Tapahtuman lisätiedot: