Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ilmailumuseon päiväleiri 7-10 -vuotiaille

Vantaa | Suomen ilmailumuseo

Kesän lennokkain viikko – ilmoittaudu nyt! Suomen Ilmailumuseon päiväleiri tarjoaa 7-10 -vuotiaille lapsille monipuolisia ilmailuaiheisia aktiviteetteja.

Leirejä järjestetään kaksi, alkaen 8.6. ja 15.6. Molemmat leirit ovat neljäpäiväisiä ja molemmilla viikoilla on sama ohjelma. Leirillä mm. bongataan lentokoneita, askarrellaan ja rakennellaan, tutustutaan entisöintiin, ratkotaan ympäristökysymyksiä ja puuhataan liikunnallisia juttuja museon isolla pihalla. Ohjelmaan sisältyy myös retki.

Edellytämme, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takana ja rutiinit sujuvat. Leiriviikon hinta 170 € sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä lounaan ja välipalan. Lisätietoa ja ilmoittautuminen museolehtori Tiia Fynes (etu.sukunimi@ilmailumuseo.fi), 044 725 4444. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitsethan seuraavat tiedot: lapsen nimi, syntymävuosi, huoltajan nimi ja yhteystiedot, sähköposti (laskua varten), allergiat, muuta huomioitavaa sekä tietysti kummalle leiriviikolle lapsi on osallistumassa.

Kummallekin leirille otetaan max. 20 osallistujaa ja leirit toteutuvat 8 osallistujalla. Ilmoittautumisaika päättyy, kun paikat on täytetty tai viimeistään 29.5. Kun ilmoittautuminen on vahvistettu ja lasku leiristä lähetetty, leirin voi peruuttaa kuluitta vain lääkärintodistuksella. Lisätietoa käytännöistä ja ohjelmasta toimitetaan ilmoittautuneille toukokuun lopussa.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 17.6.
  • to 18.6.

Tapahtumapaikka: 

Suomen ilmailumuseo

Sijaintikunta: 

Vantaa

Käyntiosoite: 

Karhumäentie 12

Postinumero: 

01530

Postitoimipaikka: 

Vantaa

Tapahtuman lisätiedot: