Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ikebanakurssi

Riihimäki | Lasistudio Mafka&Alakoski

Ikebanakurssi järjestetään 27.-28.1.2018, kello 10-17 Riihimäellä Lasistudio Mafka&Alakoskessa. Opettajana kurssilla toimii Liisa Nurminen.

Sogetsu Ikebana on japanilaisen kukkienasettelutaiteen moderni koulukunta, jonka periaatteiden mukaisesti ikebanaa voi tehdä kuka tahansa, milloin tahansa, missä tahansa ja mistä tahansa materiaalista.

Kurssilla opetellaan ikebanataiteilija Liisa ’Ranka’ Nurmisen johdolla ikebanan perusteet ja tehdään harjoitusasetelmia. Kurssimaksu sisältää oman uniikin ikebanalasimaljakon suunnittelun ja teettämisen sekä ikebana-asetelmaan tarvittavat materiaalit. Lasinpuhaltajat Kari Alakoski ja Marja Hepo-aho opettavat lasisuunnittelun perusteet ja toteuttavat kurssilaisten teokset. Kaikilla kurssilaisilla on halutessaan mahdollisuus osallistua kurssin jälkeen järjestettävään päätösnäyttelyyn.

Hinta 250 €/hlö, osallistujamäärä min. 8 hlöä, max 12 hlöä. Kurssipaikat ovat myynnissä verkkokaupassa: www.mafka-alakoski.fi/product/ikebanakurssi

Kurssiosallistumisten on sitova, eikä ostosta voi palauttaa. Tämä johtuu siitä, että kurssille on rajallinen määrä osallistujapaikkoja ja kurssi vaatii ennakkovalmisteluja. Mikäli et pääsekään mukaan, voit toki järjestää tilallesi toisen osallistujan.

Mikäli minimimäärä osallistujia ei täyty ja kurssi tästä syystä peruuntuu, palautetaan kurssimaksut.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 27.1. klo 10–17
  • su 28.1. klo 10–17

Tapahtumapaikka: 

Lasistudio Mafka&Alakoski

Sijaintikunta: 

Riihimäki

Käyntiosoite: 

Lasitehtaanaukio 2

Postinumero: 

11910

Postitoimipaikka: 

Riihimäki

Puhelinnumero: 

040 554 9939
050 5533 568

Sähköposti: 

marja@mafka-alakoski.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: