Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kulttuuritaito-valmennus ammattilaisille

Orimattila | Orimattilan valtuustosali

Valmennuksessa käsitellään erityisesti Lähi-Idästä tulleiden maahanmuuttajien kulttuurisia käsityksiä, ajattelutapoja ja taustoja. Se antaa lähestymistapoja arjen työhön maahanmuuttaja-asiakkaiden kanssa. Ammattilaisilla niin terveys-, sosiaali-, opetus- ja kasvatus- kuin muillakin kotoutumista tukevilla aloilla on oikeus tietää ja ymmärtää erilaisista kulttuureista tulijoiden sielunmaisemaa, niin että voivat onnistua työssään hyvin.

Kouluttajana lääkäri Heini Mäkilä, joka on toiminut yhteensä 12 vuotta Afganistanissa ruohonjuuritasolla koulutus-, kehitys- sekä hallinnollisissa tehtävissä. Kulttuuritaito-valmennuksessa tutustutaan mm. terveys- ja sairauskäsityksiin, ihmissuhteiden hierarkiaan, sukupuolirooleihin, uskontoon osana identiteettiä, kommunikointi-tapoihin, aikakäsityksiin, oppimiskulttuuriin ym.

Koulutuksen järjestää Orimattilan kaupungin kotouttamishanke 2017-2020. Yhteyshenkilönä maahanmuuttokoordinaattori Sirkku Lindstam, p. 044 781 3994, sirkku.lindstam@orimattila.fi.

Koulutus on osallistujille maksuton. Kahvitusta ja mahd. materiaaleja varten pyydetään ilmoittautumaan 28.2.2018 mennessä sähköpostitse, kiitos!

Orimattilan ulkopuolelta tuleville tiedoksi: perille pääsee Lahdesta busseilla 88/89, jotka tuovat päätepysäkille Orionaukiolle, aivan koulutuspaikan viereen! Tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • to 8.3. klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Orimattilan valtuustosali

Sijaintikunta: 

Orimattila

Käyntiosoite: 

Orionaukio 2 A

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Sirkku Lindstam, p. 044 781 3994, sirkku.lindstam@orimattila