Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hulivilikarnevaali - Luontopäivä Urpolan luontokeskuksessa

Mikkeli | Urpolan luontokeskus

Luontokeskuksen kesän teema on perinnemaisemat ja maatiaiskotieläimet. Lisäksi sisällä voi katsoa eläinlivejä ympäri Suomea. Luontokeskuksella on tapahtuman ajan myös kotieläimiä, luontokuvausta ja hiljaisuuden maja! Urpolan lammella pääset onkimaan Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön opastuksella.

klo 14.00 Kirjaston satutuokiossa lähdetään luontoon. Paikalla myös pop-up -kirjasto!

klo 14.00 Sanataideyhdistys Rapinan sanataidepaja Löytöretki luontoon!

Pajassa tutustutaan ympäröivään luontoon sanataiteen keinoin ja toisaalta lähestytään sanataidetta lähiluonnossa tapahtuvien harjoitteiden kautta. Paja koostuu erilaisista moniaistisista sanataideharjoituksista, jotka ovat vahvasti kytköksissä ympäristöön, sen havainnointiin ja kokemiseen.

klo 14.30 Kierros luontopolulla Porstua Ry:n kanssa! Tutkitaan yhdessä luontoa, tunnistetaan eläimiä ja seikkaillaan jokipolulla! Lopuksi makkaranpaistoa nuotiolla.

klo 15.15 Teatterikoneen Laulukävely!

Näyttelijä Aaro Vuotila johdattaa yleisönsä kävelylle metsään laulaen tarinoita metsän kuninkaasta Tapiosta, sekä haltijoista ja jättiläisistä, jotka ovat asuttaneet metsiä jo ennen ihmistä. Laulukävely tarjoaa mieleenpainuvan positiivisen kokemuksen, jossa laulu ja luonto sekä yhdessä koettu matka antavat kokonaisvaltaisen elämyksen.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 27.6. klo 14–16

Tapahtumapaikka: 

Urpolan luontokeskus

Sijaintikunta: 

Mikkeli

Käyntiosoite: 

Selännekatu 30

Postinumero: 

50100

Postitoimipaikka: 

Mikkeli

Puhelinnumero: 

0447945009

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: 

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut