Tapahtuma ei ole enää voimassa.

TAITO–valmennus – tunnista syömishäiriöt ja opi auttamaan

Mikkeli | Otavan Opisto

Onko läheisesi sairastunut syömishäiriöön, joka heikentää hänen arkista toimintakykyään kuten ihmissuhteita, koulua, työntekoa ja harrastuksia tai uhkaa hänen fyysistä terveyttään?

Kohtaatko kenties syömishäiriöiden sääntöjen mukaisesti oireilevia lapsia ja nuoria koulussa tai harrastuspiireissä, mutta sinulta puuttuvat työkalut tilanteiden käsittelemiseksi asianmukaisella tavalla?

Kurssin tarkoituksena on antaa rajoittaviin syömishäiriöihin (anoreksia, bulimia ja niiden epätyypilliset muodot) sairastuneiden läheisille tai heitä kohtaaville tuhti tietopaketti syömishäiriöoireilun muodoista, oireilun laukaisevista ja ylläpitävistä tekijöistä, työkaluja hankalista tilanteista selviämiseen sekä keinoja keskusteluun ja sairastuneen motivointiin kohti toipumista.

Kurssin aikana syömishäiriötä sairastavien läheisillä ja syömishäiriöön sairastuneita ja heidän perheitään kohtaavilla hoitotahoilla tai vapaaehtoisilla on myös erinomainen tilaisuus verkottua ja vaihtaa kokemuksia syömishäiriön vaikutuksista perheeseen sekä pohtia kuinka vapautua parhaiten syömishäiriön mukanaan tuomista säännöistä ja rajoituksista perheessä.

Kurssiin sisältyy myös vapaaehtoinen rentouttava Mindfulness -harjoitus, jonka ohjaa psykologi Mari Rauhala, MSC-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja CFM®

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n kanssa.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 13.4.
  • la 14.4.
  • su 15.4.

Tapahtumapaikka: 

Otavan Opisto

Sijaintikunta: 

Mikkeli

Käyntiosoite: 

Otavantie 2B

Postinumero: 

50670

Postitoimipaikka: 

Otava

Puhelinnumero: 

015 194 3552

Sähköposti: 

info@otavanopisto.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lipunmyyjät: 

Järjestäjä: