Tapahtuma ei ole enää voimassa.

α-con - pöytäroolipelien lähteillä

Mikkeli | Otavan Opisto

a-con on suomalaisen pöytäroolipeliskenen kohtaamispaikka, villien ideoiden sulatusuuni ja uusien keksintöjen paras koetinkivi. Tapahtuma on suunnattu kaikille roolipelaajille, jotka haluavat syventää omaa harrastustaan ja panoksellaan myötävaikuttaa roolipeliskenen vahvistumiseen ja monimuotoisuuteen tulevaisuudessa.

Viikonloppu tarjoaa siten kaikille pöytäroolipeliharrastajille loistavan tilaisuuden kehittää itseään, jakaa ideoita ja tutustua muihin skeneaktiiveihin. a-conin työpajoissa suoritetaan pelinjohtajien vuosihuolto ja päivitys sekä pohditaan pelinjohtamisen sietämätöntä keveyttä. Roolipeliteoreetikot pääsevät hiomaan ideoitaan naamakkain, pelintekijät vaihtamaan parhaita vinkkejään ja skeneaktiivit tapaamaan toisiaan vertaistuen merkeissä.

Lajissaan toisen a-conin teemana on “Skene 2020” eli roolipelaamisen tulevaisuus. Työpajamuotoisissa ohjelmissa pohditaan, miltä pelityylien, pelien ja pelaajien tulevaisuus näyttää. Kuka on tulevaisuuden roolipelaaja ja missä, miten ja kenen kanssa hän pelaa?

Kurssi sisältää yhden etäopiskelupäivän verran ennakkotehtäviä. Ilmoittautuneille lähetetään tehtäväpaketti, joka sisältää ohjelmanpitäjien valitsemia työpajojen aiheisiin liittyviä tekstejä luettaviksi ennakkoon, sekä kyselyn roolipeliskenen tilasta omassa skenekuplassasi.

Tapahtuman järjestää Suomen roolipeliseura ry yhteistyössä Otavan Opiston kanssa. Pääjärjestäjinä toimivat Arttu Hanska ja Nuppu Soanjärvi, jotka saa kiinni sähköpostitse osoitteesta acon2018@suomenroolipeliseura.fi.

Tapahtuman nettisivu: www.suomenroolipeliseura.fi/a-con

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/276839709501292/

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 16.2.
  • la 17.2.
  • su 18.2.

Tapahtumapaikka: 

Otavan Opisto

Sijaintikunta: 

Mikkeli

Käyntiosoite: 

Otavantie 2B

Postinumero: 

50670

Postitoimipaikka: 

Otava

Puhelinnumero: 

015 194 3552

Sähköposti: 

info@otavanopisto.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lipunmyyjät: 

Järjestäjä: