Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kirjailijavieraana Katri Kuusikallio & Ilkka Korhonen

Mäntsälä | Järvenpään kirjasto

Katri Kuusikallio kirjoitti vantaalaisen liikemies, kuumailmapallolentäjä Ilkka Korhosen elämäntarinan kirjaksi. Ilkan kirurgisten tuotteiden markkinointiyritys Upviser on huikea menestystarina. Harrastuksensa kuumailmapalloilun merkeissä Ilkka on lentänyt 1700 tuntia, Suomessa ja ulkomailla, kilpaillut ja kouluttanut lentäjiä. Perheen ja työn yhteensovittaminen on ollut oma haasteensa miehelle läpi vuosien.

Tilaisuudessa Katri ja Ilkka kertovat kirjan syntyprosessista ja sisällöstä. Mistä Ilkka sai idean kirjaan? Miten tarinat koottiin? Kirjaa varten tehtiin haastatteluja, kuten artisti Mikko Kuustosen, kauppaneuvos Leevi. K. Laitisen ja Ilkan pojan, MAF:n lähetyslentäjä Jarkko Korhosen haastattelut. Mikko Kuustonen on kerran lähtenyt Puistobluesin lavalta Ilkan kyydissä lentoon. Hän kuvailee tapahtumaa ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Miten haastateltavat valittiin ja tilanteet toteutettiin?

Kirja syntyi toimivalla yhteistyöllä nopeaan tahtiin. Katri kertoo tekemiensä valintojen taustat, jäsennyksen ja kirjoittamisprosessin kulun. Aloituspalaveri pidettiin syksyllä 2016 ja kirjan ensimmäinen kappale tuli kirjamessuille 28.10.2017.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 19.2. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Järvenpään kirjasto

Sijaintikunta: 

Mäntsälä

Käyntiosoite: 

Kirjastokatu 8

Postinumero: 

04410

Postitoimipaikka: 

Järvenpää

Tapahtuman lisätiedot: