Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tanssien Tähtiin - show

Lahti | Konserttitalo Felix Krohn -sali

Suomen kansaa sunnuntai-iltaisin viihdyttäneet tanssijat lähtevät kiertueelle keväällä 2019! Tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat tekevät kauan odotetun showkiertueen maalis-huhtikuussa esiintyen Helsingissä, Turussa, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Espoossa, Järvenpääsä, Tampereella, Lappeenrannassa, Kotkassa, Porissa, Salossa ja Jyväskylässä.

Tunnin show täynnä tanssin taikaa ja glamouria tuo ensimmäistä kertaa samalle lavalle tanssimaan Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jurijs Trosenkon, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen sekä Mikko Ahdin/Jani Rasimuksen. Mukana nähdään myös yllätysvieraita eri esityksissä. Esityksessä päästään tutustumaan tanssijoiden omiin tähtihetkiin ja nauttimaan upeista ryhmä- ja parinumeroista.

Shown suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa. "On hienoa, että tanssijat pääsevät vihdoin yhdessä myös näyttämölle esittämään taitojaan", kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. Helena Ahti-Hallberg on myös vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kiertueen tarkempi paikkakuntalistaus esityspäivineen on julkistettu kiertueen kotisivuilla www.elevent.fi sekä Facebook sivulta www.facebook.com/tanssientahtiinshow/

Shown esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?vcZq7KlyefF8&featureyoutu.be

Liput: 32,50 € ja lisäksi käsittelymaksut / www.lippu.fi

https://www.lippu.fi/tanssien-taehtiin-show-lahti-lippuja.html?affiliate...

Tapahtuma-ajat: 

  • la 30.3. klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

Konserttitalo Felix Krohn -sali

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Sibeliuksenkatu 8

Tapahtuman lisätiedot: