Mars vs. Venus?

Lahti | Liike -ja yrityskeskus Kori

Mars vs. Venus?

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Stand up-komiikkatykitys Mars vs. Venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia! Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.
Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni ja Riku Suokas - stand up-koomikot jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.
Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up-festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Rikussa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisenmiehen alemmuudentunne.
Johanna Tohni on stand up-koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stan up-lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan "härski".

"Tästä tulee hitti" - Aamulehti
"Parisuhdekomedia joka iskee aivan suoraan nauruhermoon" - Tamperelainen
"On kuin suosikkinäytelmäni Luolamies olisi saanut jatko-osan!" - katsojan palaute

Yrityskeskus Kori Puusepänsali lauantaina lauantaina 20.02.2021

Esityksen kesto n. 2h. Esityksessä on väliaika.

Ovet avautuvat klo 18.00, show time klo 19.00, suljemme klo 24.00.

Tapahtumassa alkoholianniskelu, Tirra Torvi Ravintolat. K18.
Esityksen jälkeen ilta jatkuu DJ Impun Love boat-spesiaalilla!

Liput 39.00€ sis alv. & palvelumaksu
Osta ennakkoon, paikkoja rajoitetusti: mojotuotanto.tapahtumiin.fi
www.mojotuotanto.fi

Koritie 2, 15540 Villähde, sisäänkäynti ovi 20.
Korille helposti Lahden seudun liikenteen linja-autolla nro 4. Linja-autot pysähtyvät aivan Korin edessä.
Autoilijoille Korilla on isot ilmaiset parkkipaikat.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.2.2021 klo 19

Tapahtumapaikka: 

Liike -ja yrityskeskus Kori

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Koritie 2

Postinumero: 

15540

Postitoimipaikka: 

Nastola

Tapahtuman lisätiedot: