Tapahtuma on peruttu.

Jekyll & Hyde

Lahti | Lahden kaupunginteatteri, Juhani-näyttämö

Kauhuromanttinen musikaali hyvän ja pahan taistelusta

“JOS KAIKEN TUON VIHAN VAIN
VOIS SAADA POIS
EI MURHIA OIS OLLENKAAN
JA IHMISTEN VÄLILLÄ
RAKKAUTTA VAAN
EI SOTIA OIS LAISINKAAN”

Musikaali Jekyll & Hyde kertoo intohimoisesta tohtorista, joka myöhästyy omista kihlajaisistaan. Tohtori Jekyllillä on nimittäin tärkeämpääkin tekemistä: hän aikoo poistaa pahuuden maailmasta. Hän on kehittänyt laboratoriossaan kemiallisen aineen, jolla ihmisen pimeät voimat saataisiin hallintaan.

Mutta kun Jekyll ei saa työlleen tukea, hän päättää altistaa itsensä uhkarohkealle ihmiskokeelle. Riippuvuutta aiheuttava aine jakaa hänen persoonansa kahtia, ja pian 1800-luvun Lontoon pimeillä kujilla väijyy sarjamurhaaja, herra Hyde. Vaarallinen kostaja saa koko kaupungin kauhun valtaan.

Tohtorilla on yksi uskollinen ystävä ja rakastava morsian, mutta jaksavatko parhainkaan tahto tai puhtainkaan rakkaus voittaa vihan voiman?

Luvassa on hyytävää jännitystä, yltäkylläistä romantiikkaa, rosoista erotiikkaa ja upeaa musiikkia. Vetävää tarinaa siivittää ikuinen aihe, hyvän ja pahan välinen taistelu.

Pääroolissa tohtori Jekyllinä ja herra Hydenä nähdään Joel Mäkinen. Edellisen kerran Joel vieraili Lahden kaupunginteatterissa musikaalissa Love Me Tender vuonna 2017.

ENSI-ILTA 5.9.2020 JUHANI-NÄYTTÄMÖLLÄ

SUOMENNOS Kari Arffman
OHJAUS Jukka Keinonen
MUSIIKIN SOVITUS ja JOHTO Antti Vauramo
LAVASTUS Minna Välimäki
PUKUSUUNNITTELU Sari Suominen
KOREOGRAFIA Jouni Prittinen
VALOSUUNNITTELU Kari Laukkanen
ÄÄNISUUNNITTELU Lauri Malin

ROOLEISSA Tomi Enbuska, Laura Huhtamaa, Saana Hyvärinen, Mikko Jurkka, Anni Kajos (vier.) / Miila Virtanen, Jon-Jon Geitel (vier.), Joel Mäkinen (vier.), Teemu Palosaari, Mikko Pörhölä, Elina Ruti (vier.), Anna-Sofia Tuominen (vier.) sekä Aleksis Kyrö ja Aarre Reijula TANSSIJAT Antti Kyllönen ja Sonja Pälli AVUSTAJAT Väinö Riihimäki (Tamk) , Anton Avela (Tamk) , Leea Lepistö (Tamk), Olga Lepistö (Tamk), Emilia Keskivinkka (Tamk), Inka Mantsinen ja Veera Peltola / Iiris Terävä

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 23.4. klo 19
  • la 24.4. klo 13
  • to 29.4. klo 19
  • pe 7.5. klo 19
  • la 8.5. klo 13
  • pe 14.5. klo 13
  • la 15.5. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Lahden kaupunginteatteri, Juhani-näyttämö

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Kirkkokatu 14

Postitoimipaikka: 

Lahti

Puhelinnumero: 

0600 30 5757

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

peruslippu 47 € / eläkeläiset 44 € / opiskelijat, työttömät 30 € / lauantaisin peruslippu 53 € / eläkeläiset 50 € / opiskelijat, työttömät 40 € / www.lippu.fi alk. 30 € (hinnat sis. palvelumaksun)

Lipunmyyjät: 

Lahden kaupunginteatteri

Puhelinnumero: 

0600 305757

Osoite: 

Lippu.fi

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: