Tapahtuma ei ole enää voimassa.

GANES-musikaali

Lahti | Sibeliustalo, Finlandia-klubi

GANES-musikaali

Aika: Pe 16.11.2018 klo 19:30

Paikka: Finlandia-klubi

Liput: 42,50 / 39,50 / 30,50 €
42,50 € / peruslippu
39,50 € / eläkeläinen
30,50 € / opiskelija, lapsi (alle 16v)
39,50 € / ryhmät (yli 10 hlöä)
37,50 € / ryhmät (yli 30 hlöä)
37,50 € / S-etulippu (vain Sibeliustalolta)
(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Remusta ja Hurriganesista kertova rock-musikaali

Maailman ensimmäinen Ganes-musikaali vie kiehtovalle matkalle Remun ja Suomen legendaarisimman rock-yhtyeen, Hurriganesin maailmaan.

Musikaalin suojelijana toimii itse Remu Aaltonen.

Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganes-yhtyeen, joka teki lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rock-historiaan. Remu Aaltonen on the Great Grandfather of Rock'n Roll. Hän on ehkä persoonallisin suomalainen rock-hahmo ikinä. Musikaalissa häntä tulkitsee Swedish True Talent kilpailun voittaja, ja Freddie Mercuryäkin esittävä loistava Dimitri Keiski. Cisse Häkkistä esittää upea artisti ja basisti Ilari Hämäläinen. Albert Järvisen roolissa taituroi kitaravirtuoosi Erik Valkama, ja hänet nähdään myös Ile Kalliona. Managerina, vankilan opettajana, Mikko Alatalona, poliisipäällikkönä ja monissa muissa rooleissa hauskuuttavat musiikkiteatterin tähti Ari Myllyselkä ja Juha Kinnunen. Remun elämän varrella tärkeitä naishahmoja ovat olleet mm. äiti, isoäiti ja tyttöystävät. Heitä tulkitsevat mm. Elisa ja Sonja Lairikko. Musikaalissa nähdään välähdyksiä myös Remun värikkäästä lapsuudesta.

Musikaalissa kuullaan kaikki Hurriganesin parhaimmat hitit, Get Onesta My Only Oneen ja Hot Wheelsistä Bourbon Streetiin. Tämä vauhdikas rock-musikaali ei takuulla jätä ketään kylmäksi, sillä saavuttihan Hurriganes alusta alkaen mainetta hurjalla ja energisellä lavaesiintymisellään, jollaista ei oltu aikaisemmin Suomessa koettu! Esitys on kunnon show, jossa vauhtia pitävät myös upeat tanssijat pukuineen.

Tilassa on numeroimattomat istumapaikat.

Kesto 2h 30min, sisältää väliajan.

Järjestäjä Suomen Musiikkiteatteri.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 16.11. klo 19.30

Tapahtumapaikka: 

Sibeliustalo, Finlandia-klubi

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Ankkurikatu 7

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: