Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Baritonien kosto

Lahti | Lahden kaupunginteatteri, Aino-studionäyttämö

Panu ja Osku ovat merkittävästä musikaaliurasta haaveilevia nuoria näyttelijöitä, joiden elämää on jo vuosia varjostanut yhteinen tragedia: he ovat matalaäänisiä baritoneja. Pieneltä kuulostavalla ongelmalla on todellisuudessa kolossaaliset mittasuhteet, sillä musikaalimaailmassa korkeaääniset tenorit saavat aina sankaripääroolit, kun taas baritonien tehtäväksi jää vanhusten ja avustajien esittäminen. Jo vuosikymmeniä baritonit ovat kiltisti tyytyneet kohtaloonsa...vaan eivät enää!

Baritonien kosto on Panun ja Oskun voimaannuttava yritys nostaa matalaääniset laulajat edes hetkeksi parrasvaloihin. Esityksen aikana he pääsevät omakohtaisten kokemusten ja säveltämiensä laulujen avulla jakamaan yleisölle tarinansa, sekä etsimään ratkaisua tähän pirulliseen ongelmaan. Mutta kuinkahan tässä käy: pääsevätkö baritonit viimeinkin päärooliin? Ja miten Tarja Halonen ja Mannerheimin hevonen liittyvät tähän kaikkeen?

Baritonien kosto on musiikkiteatteriesitys, joka käsittelee alemmuudentunnetta, itsensä hyväksymistä ja äänialojen välistä epätasa-arvoa suorasukaisesti komedian keinoin.

LAVALLA Panu Kangas, Osku Ärilä & Jukka Nylund

KÄSIKIRJOITUS & SÄVELLYS Työryhmä

OHJAUS Anna-Maija Ihander & työryhmä

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 9.4. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Lahden kaupunginteatteri, Aino-studionäyttämö

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Kirkkokatu 14

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

LAHTI

Puhelinnumero: 

0600 30 5757

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

peruslippu 28 € / eläkeläiset 25 € / opiskelijat, lapset, työttömät 20 € / www.lippu.fi alk. 20 € (hinnat sis. palvelumaksun)

Lipunmyyjät: 

Lahden kaupunginteatteri

Puhelinnumero: 

0600 30 5757

Osoite: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: