Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Yhdistykset tutuksi

Lahti | Lahden kaupunginkirjasto, Lehtisali, Opintotila

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva – pitkäntienkulkijat esittelevät toimintaansa ennen ja nyt

Hyvinvointia kansalaistoiminnalla! Tämä on aiheena torstaina 22.3. Lahden pääkirjastolla, kun Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva yhdistys tulee esittelemään toimintaansa ennen ja nyt. Luento on kolmas osa sarjaa, jossa alueella yli 70 vuotta toimineet yhdistykset kertovat historiastaan ja miten heidän yhdistyksensä jatkaa voimallisena toimintaansa vielä nykypäivänä. Yhdistystuokio on pääkirjaston opintotilassa (2 krs, Lehtisali, Kirkkokatu 21, Lahti) kello 13.00 - 14.30.

Samalla maaliskuun ajan voi myös tutustua yhdistyksen historiaan ja toimintaan kirjaston näyttelytilassa kirjaston aulassa.

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva yhdistys on perustettu vuonna 1947, jolloin nimeksi valittiin Itä-Hämeen huoltoväen yhdistys. Vuonna 2014 nimi muutettiin nykyiseen asuunsa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kansalaisten hyvinvointiin tähtäävää sosiaali- ja terveyspolitiikkaa erityisesti aluenäkökohdat huomioon ottaen. Yhdistys toimii tasa-arvoisuuden ja sosiaalisten perusoikeuksien toteuttamiseksi, kansalaisten osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi, toimeentuloturvan ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseksi sekä syrjäytymisen ja huono-osaisuuden vähentämiseksi.
Tervetuloa! Vapaa pääsy.

Lisätietoja www.kumppanuusverkosto.fi

Yhteistyössä: Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva ry, Lahden Pääkirjasto, Lahti-Piste ja Yhteispelillä-hanke.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 22.3. klo 13–14.30

Tapahtumapaikka: 

Lahden kaupunginkirjasto, Lehtisali, Opintotila

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Kirkkokatu 31

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: