Julkaisematon

Verkkotyöpaja: Animaatioplärä

Lahti | Verkkotapahtuma

Animaatioplärä on pikkuisen paperivihon sivuille piirrettävä kuva, esimerkiksi hahmo, jonka asentoa vähän muutetaan, piirtäen se aina uudestaan vihon jokaisen sivun alakulmaan. Kun vihko on piirretty täyteen, muodostuu kuvaan liike, yksinkertainen piirosanimaatio, vihkoa plärätessä.

Kuva-aihe voi olla esimerkiksi sävyjen vaihtelua, ornamentaalisen kuvion muodostumista tai jokin liikkuva objekti, eläin tai ihminen. Verkkotyöpajan ohjaaja taiteilija Nelli Penna opastaa osallistujia animaatioplärän tekemisessä ja ideoinnissa.

Työpajalipun hintaan sisältyy tarvikekassi. Työpaja on myynnissä Malskin museokaupalla. Lipun voi ostaa myös museon verkkokaupasta, jolloin tarvikepaketti toimitetaan suoraan kotiin ja hintaan lisätään postituskulut. Verkkokauppamyynti loppuu viisi arkipäivää ennen tapahtumaa, jotta postitettavat materiaalipaketit ehtivät perille.

Kesto 60 – 90 min
Max ryhmäkoko 15 hlöä
Lipun hinta: 25 euroa Malvan museokaupasta, 32 euroa verkkokaupasta (https://verkkokauppa.lahti.fi/fi/museokauppa/muut-tuotteet/verkkotyC3B6p...)
Tapahtuma toteutetaan Zoom-alustalla. Toivomme, että varmistat ennakkoon, että Sinulla on Zoom -sovellus ladattuna koneellesi, tai tiedät, kuinka se avautuu selaimeen. Linkki toimitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 27.4. klo 17–18.30

Tapahtumapaikka: 

Verkkotapahtuma

Sijaintikunta: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: