Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Skate 'N Spray Day

Lahti | Ace Corner Finland

Skeittaus- , maalaus- ja graffittitapahtuma Ace Cornerilla 19.5 klo 11-22.

Vapaa pääsy!

Spray Day on vuonna 2015 Inspiksen luoma maalaus- ja graffititapahtuma, jossa osaajat ja aloittelijat kohtasivat työn ja musiikin merkeissä.

Tänä vuonna tapahtuma saa jatkoa ja siitä tulee suurempi ja monipuolisempi. Graffittiartisteille on tarjoilla aiempaa enemmän maalattavaa pintaa, myös lapsilla ja aloittelijoilla on mahdollisuus tulla toteuttamaan visioitaan ja ajatuksiaan heille varatuille omille seinille. Paikalle tuodaan myös useita autoja Suomen huipputaiteilijoiden maalattaviksi. Ihmiset pääsevät ihailemaan sekä prosessia, että lopputulosta.

Uutena osa-alueena tulee skeittiparkki, joka on tarkoitettu skeittaamisesta innostuneille nuorille ja illalla pidämme pienimuotoiset kilpailut, jossa kundit ja mimmit pääsevät näyttämään taitojaan ja intoa kilpailun parissa. Kisat käydään kahdessa sarjassa: Juniorit (alle 18v) ja Seniorit (18v ja vanhemmat). Kummankin sarjan kolme parasta saavat palkinnon, älä siis missaa!!!

Tapahtuma on tehty yhteistyössä Lahtiset ryhmän, Ace Cornerin, Pigment Art Storen ja Sinne Storen kanssa.

Haluamme tukea ja tuoda esille suurempaa kokonaisuutta alakulttuurin osa-alueista ja harrastajista. Tulemme näyttämään, että graffitti ei ole vain töhryä ja skeittaaminen ei ole vain meteliä, vaan iloista hauskanpitoa ja yhdessä oloa ystävien ja tuttavien kanssa.

Ota myös vanhat dekit mukaan, taitelijat tuunavat ne uuteen uskoon!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.5. klo 11–22

Tapahtumapaikka: 

Ace Corner Finland

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Veistämönkatu 1B

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: