Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit 2019

Lahti | Lahti

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään jo 36. kerran 26.1.–10.2.2019 teemalla Lumihattaroita ja jääpuikkotikkareita. Tule mukaan Talvikarnevaaleille omalla ohjelmallasi!
Teemana vuoden 2019 Talvikarnevaaleilla on Lumihattaroita ja jääpuikkotikkareita. Teema kunnioittaa talvisen luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta, lasten rajatonta mielikuvitusta ja kykyä nähdä kaikkialla asioiden hyvät puolet. Talvisen luonnon valkeat hanget ovat hattaravuoria ja räystään reunalla roikkuvat jääpuikot tikkarijonoja, kunhan vain antaa mielikuvitukselle siivet ja oikein kovasti tahtoo.

Toiveenamme on saada aikaisempien vuosien tapaan laaja yhteistyökumppaneiden joukko mukaan toteuttamaan iloista koko perheen juhlaa. Tavoitteena on, että lapset eri ikäryhmissä tulisivat huomioiduksi ohjelmistossa. Toivommekin ohjelmanjärjestäjiltä monipuolisia, innostavia ja eri taiteen aloilta tulevia esityksiä ja työpajoja. Mikäli sinulla ei ole valmista ohjelmaa, mutta haluat mukaan karnevaaliohjelmaan, voit ottaa yhteyttä ja kysyä, millaista ohjelmaa karnevaaleille voisi tarjota. Yhdessä saamme aikaan raikkaan ja monipuolisen festivaalin!

Tapahtuma-ajat: 

  • 26.1.–10.2.

Tapahtumapaikka: 

Lahti

Sijaintikunta: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: 

Lastenkulttuurikeskus Efekti