Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lahden Lapsiparkin avoimet ovet

Lahti | Suomen Lapsiparkki

Lahden Lapsiparkki on auki lasten ja vanhempien yhteisiä leikkejä varten - tervetuloa tutustumaan toimintaan! Tonttilassa sijaitseva Lapsiparkki tarjoaa tilapäistä lastenhoitoa omissa pisteessään, tapahtumissa tai yritysten tiloissa. Toiminnan kantavina ajatuksina ovat joustavuus ja luotettavuus. Hoitajat ovat ammattitaitoisia ja lapsille järjestetään mielekästä tekemistä – luetaan kirjoja, askarrellaan, lauletaan, leikitään ja liikutaan.

Lapsiparkin nettikaupasta voi ostaa kertakäyntejä tai sarjakortteja ja myös ajanvaraukset tehdään sähköisesti. Vanhemmat voivat hyvällä omalla tunnolla viettää hetken kampaajalla, ostoksilla, käydä syömässä tai vaikka vain hengähtää. Vanhemmille tarjotaan kahvit ja teet käynnin yhteydessä ja he voivat samalla tavata muita lapsiperheitä.

Lahden Lapsiparkissa tullaan järjestämään myös yö-hoitoa yhteistyökumppaneiden toteuttamana. Lapsiparkin tilaan kuuluu iso aidattu piha, jossa on paljon leikkivälineitä keinuista ja liukumäestä hiekkalaatikkoon ja myös ulkona järjestetään toimintaa ja tapahtumia jatkossakin. Autolla tulevat pääsevät helposti parkkiin isolle ilmaiselle parkkipaikalle, joka sijaitsee noin 100 m päässä Lapsiparkista.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 19.6. klo 9–11
  • ti 19.6. klo 15–18
  • ke 20.6. klo 9–11
  • ke 20.6. klo 15–18

Tapahtumapaikka: 

Suomen Lapsiparkki

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Riihitarhankatu 5

Postinumero: 

15170

Postitoimipaikka: 

Lahti

Puhelinnumero: 

040 174 0983

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: