Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kirjailijavieraana Pasi Pekkola

Lahti | Nastolan kirjasto

Lahtelainen kirjailija Pasi Pekkola vierailee Nastolassa ke 11.9.2019. Pekkola on julkaissut kolme romaania. Esikoinen Unelmansieppaaja (2013) ja toinen teos Lohikäärmeen värit (2015) ovat saaneet useita palkintoehdokkuuksia (Helsingin sanomien kirjallisuuspalkinnon, Aukustin ja Nuori Aleksis -palkinnon ehdokkuudet).

Uusin teos, vuonna 2018 ilmestynyt Huomenna kevät palaa on kiinnostavaa luettavaa paikallisnäkökulmasta: Kirja kertoo pienten lasten selviytymisestä vuonna 1918 sodan keskellä. Paikkana on Lahden lähellä sijaitseva kuvitteellinen paikka, "Villilähde". Kerrotaan myös sodan vaikutuksista aikuisiksi kasvaneiden lasten elämään. Lahtelaisten tapahtumapaikkojen ja 1950-luvun kuvaus on saanut kehuja.

Ennen kirjailijan uraa Pasi Pekkola on työskennellyt toimittajana ja ammattiurheilijana. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja työskennellyt myös ulkomailla.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Kahvimaksu on vapaaehtoinen.

Tilaisuuden järjestäjä: Nastolan Säkenet ry on vuonna 1998 perustettu yhdistys, joka edistää kirjallisuuden ja kirjoittamisen harrastusta ja kokoaa yhteen paikalliset harrastajat.

Kuva: Otava, Siru Danielsson.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 11.9. klo 17.15

Tapahtumapaikka: 

Nastolan kirjasto

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Laturintie 1

Postinumero: 

15550

Postitoimipaikka: 

Nastola

Puhelinnumero: 

044 790 9336

Sähköposti: 

nastola.kirjasto@lahti.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: