Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kaupunkiajattelu – seminaari kaupungeista ja arkkitehtuurista

Lahti | Lahden Palvelutori

Tule kuulemaan puheenvuoroja kaupungeista joukolta alan kiinnostavimpia asiantuntijoita. Millaista on tämän hetken kaupunkiajattelu?

Kaupunkeja muotoillaan palveluilla ja rakentamalla, mutta miten työtä tulisi tehdä? Miten uusi ja vanha lomitetaan onnistuneesti yhteen ja saadaan keskustelemaan? Millaista on tavoiteltava kaupunkimaisema?

Seminaari järjestetään turvavälejä noudattaen Lahden Palvelutorilla, kauppakeskus Triossa. Mikäli haluaisit osallistua seminaariin paikan päällä, ilmoittauduthan viimeistään 22.9. klo 16 mennessä. Tilaan otetaan 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wGeMSei3ckGNE3h9Gzqu...

Osallistua voi myös verkossa videolähetyksen ja chatin välityksellä. Verkkolähetystä voi seurata Lahden kaupunkiympäristön Facebook-sivuilla www.facebook.com/lahtikymp. Seuraaminen ei vaadi Facebook-tunnuksia.

Seminaari on osa Lahden arkkitehtuuripoliittisen ohjelman eli Apolin uudistamistyötä.

PUHUJAT

Hanna Harris
Harris on valtiotieteiden lisensiaatti ja kaupunkitutkija, joka työskentelee Helsingin designjohtajana. Harrisilla on vahva näkemys siitä, miten arkkitehtuuria ja designia tehdään näkyväksi sekä hyödynnetään muun muassa kaupunkien kilpailukyvyn edistäjinä.

Olli-Paavo Koponen
Koponen on Tampereen yliopiston arkkitehtuurin historian professori. Hän on työssään tutkinut täydennysrakentamista. Arkkitehtuurin historian ja rakennusperinnön parissa Koponen on työskennellyt jo kolme vuosikymmentä.

Ranja Hautamäki
Hautamäki on Aalto-yliopiston maisema-arkkitehtuurin professori. Hän väitteli ensimmäisenä suomalaisena maisema-arkkitehtina. Väitöskirjassaan Hautamäki tutki Helsingin kartanoympäristöjen kaupunkimaistumista, säilyttämistä ja yhteensovittamista kaupunkirakenteeseen.

Milla Bruneau / Saara Vauramo
Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021. Euroopan komissio myöntää nimityksen vuosittain yhdelle kaupungille, joka on ympäristötoiminnan edelläkävijä.

Lahden kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hildén.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 23.9. klo 17.30

Tapahtumapaikka: 

Lahden Palvelutori

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Aleksanterinkatu 18

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Henrik Saari, p. 044 416 3820

Järjestäjä: