Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Digimatch ll: Digitaalisuus yrittäjän arjessa

Lahti | Lahden Tiedepuisto

Lahden ammattikorkeakoulun #DigiLAHTI-hanke järjestää yhteistyössä EUROSOLE ja Korkeakoulu ja työelämä -hankkeiden kanssa #digimatch II -tilaisuuden, joka keskittyy digitaalisuuden mahdollisuuksiin mikro- ja pienyrittäjän näkökulmasta.

Tapahtumassa kuullaan digitalisaation ja muutosjohtamisen asiantuntijaa, Leena Peuhua, joka kertoo digitaalisten keinojen mahdollisuuksista helpottaa mikro- ja pienyrittäjien arkea. Yrittäjältä vaaditaan paljon. Digitalisaation avulla on mahdollista saada apua yrityksen hallintoon, kannattavuuteen ja riskien hallintaan sekä yrittäjän ajankäyttöön ja jaksamiseen. Peuhu antaa vinkkejä muutoksen toteuttamiseen ja ohjaa lisäksi ideointisession mikro- ja pienyrittäjän digitalisaatiosta.

Lahtelaisen kampaamo Stoolin yrittäjä Annika Kokkonen saapuu kertomaan omia kokemuksiaan digitaalisten keinojen hyödyntämisestä parturi kampaamon markkinoinnissa. Lisäksi Tiitus Group Oy:n perustaja Niklas Litmala saapuu esittelemään yrityksen kehittämän LAMK Duuni -palvelun, jonka tavoitteena on yhdistää LAMKin opiskelijoiden osaaminen työelämätarpeiden kanssa. Lopuksi Niklas ohjaa LAMK Duuni -palveluun liittyvän workshop-osuuden.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua sunnuntaihin 13.5.2018 mennessä: www.lyyti.in/digimatch
Tarjolla kahvit, virvokkeita ja pientä purtavaa.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 17.5. klo 12.30–16

Tapahtumapaikka: 

Lahden Tiedepuisto

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Niemenkatu 73

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: