Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Designpaahtimo – vieraana Teemu Keisteri

Lahti | Verkkotapahtuma

Lahden Muotoiluinstituutissa valokuvausta opiskellut Keisteri on monipuolinen tekijä, joka työskentelee muun muassa kuva- ja performanssitaiteen parissa. Keisteri tunnetaan DJ-keikkoja tekevänä Windows 95 -miehenä ja Ukkeli-hahmon luojana. Virtuaalitapahtumassa Keisterin ja yleisön kanssa keskustelee toimittaja Sami Sykkö, joka isännöi Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseon järjestämää Designpaahtimo-keskustelusarjaa. Kerran kuukaudessa järjestettävissä verkkotapahtumissa on vieraina Lahteen kytkeytyviä taiteilijoita ja muotoilijoita.

Teemu Keisterin neonkeltainen ja räväkkä Ukkeli-hahmo sai alkunsa vuonna 2008, ja se ampaisi heti suureen suosioon. Kulttimaineeseen nousseeseen hahmoon on sittemmin voinut törmätä niin kangaskasseissa, televisiolähetyksissä, festareilla kuin ravintoloiden seinillä. Designpaahtimo-tapahtuman aikana Keisteri piirtää Ukkeli-hahmon ja yleisö pääsee vaikuttamaan teokseen. Suorassa lähetyksessä syntynyt Ukkeli arvotaan tapahtuman osallistujien kesken.

Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseon vuorovaikutteisessa Designpaahtimo-tapahtumassa yleisö pääsee keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä. Tapahtuma toteutetaan Zoom-alustan kautta. Linkki verkkotapahtumaan lähetetään maksun yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa. Liput verkkotapahtumaan maksavat 20 euroa, ja ne ovat ostettavissa Lahden museoiden verkkokaupasta osoitteesta: https://verkkokauppa.lahti.fi/fi/museokauppa/muut-tuotteet/designpaahtimo.

Moniaistiseen elämykseen sisältyy 60 grammaa Kahiwa-paahtimon kahvia, joka postitetaan osallistujille kotiin. Kahvi ehtii perille ennen tapahtumaa, jos lippu ostetaan 3. maaliskuuta 2021 mennessä.

Kuva: Teemu Keisteri

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 9.3. klo 17–18

Tapahtumapaikka: 

Verkkotapahtuma

Sijaintikunta: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: