Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Teoksen takana -taiteilijatapaaminen

Lahti | Galleria Uusi Kipinä

Teoksen takana – taiteilijatapaamiset

Huom! Teoksen takana on poikkeuksellisesti torstaina 20.6. klo 16-18!

Miten taideteos syntyy? Millaisia asioita taiteen tekemiseen liittyy? Mitä sinä haluaisit tietää juuri tästä teoksesta? Mitä ajatuksia näyttely herättää?

Teoksen takana on Galleria Uuden Kipinän loppuvuodesta 2018 alkunsa saanut tapahtumasarja, jossa kurkistamme teosten taakse yhdessä taiteilijoiden kanssa.

Teoksen takana -taiteilijatapaamiset ovat pääosin näyttelyiden viimeisinä sunnuntaina ja ne ovat avoimia ja ilmaisia kaikille kävijöille. Tapaamisessa keskustelu, kysymykset ja kommentit ovat toivottuja, mutta eivät pakollisia. Tapahtumassa keskustelua avaa Magdaleena Jakkila.

Tapahtumasarja on syntynyt kiinnostuksesta käydä keskustelua näyttelyistä ja taiteesta yhdessä ja luoda taiteilijatapaamisista rento, pönötysvapaa tilaisuus jossa keskustelu voi vapaasti virrata näyttelyiden, taiteilijan, taiteen ja sen katsojan välillä.

Teoksen takana alkaa klo 16 näyttelykierroksella, olethan mukana!

Kesän tulevat Teoksen takana -päivät: 14.7., 4.8. ja 25.8.2019.

Tälläkertaa vuorossa on järjestyksessään yhdestoista Teoksen takana -tapahtuma. Näyttelyiden taiteilijoista paikalla ovat Leena Niivuori, Taru Happonen ja Marika Kotiranta. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumapaikka: 

Galleria Uusi Kipinä

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Kymintie 1

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: