Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Uriah Heep Hard Rock Night

Lahti | Ace Corner Finland

Klassisen Hard Rockin jättiläinen ja elävä legenda Uriah Heep saapuu konsertoimaan Lahteen lauantaina 11. elokuuta. Yhtye nähdään Lahden Ace Cornerin ulkoareenalla Hard Rock Night –tapahtuman päätähtenä. Konsertin lämmittelijäyhtyeiksi ovat nyt varmistuneet Crossroad ja Wishing Well. Liput ovat jo myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Crossroad on lahtelainen kokoonpano, jossa Sweden Talentin voittajan ja Remu Aaltosen valtikan perijän Dimitri Keiskin johdolla musisoivat The Blankon basisti Jyri Tikka, suoraan Hollywoodista rumpusettinsä taakse kotiutunut Jori Routo sekä monipuolinen ja huipputaitava Miikka Kallio kosketinsoittajana. Yhtyeen ohjelmisto koostuu rockmusiikin jykevimmästä peruskalliosta louhituista järkäleistä, kuten Led Zeppelinin ja Lynyrd Skynyrdin musiikista.

Wishing Well on helsinkiläinen hevibändi, jonka uudistuneessa kokoonpanossa soittavat chileläinen vokalisti Rafael Castillo, Hammond-urkuri Arto Teppo, rumpali Juha Kivikanto, basisti Rick Becker ja kitaristi Anssi Korkiakoski. Yhtye yhdistelee hard rockin ja heavy metallin sävyjä nopeasta power metallista aina hitaaseen doom metal ilmaisuun.

– Ace Corner ja sen yhteydessä toimiva Moottoripyörämuseo ovat kansainvälisestikin katsottuna ainutlaatuinen vierailukohde ja olemme ylpeitä siitä, että saamme isännöidä legendaarista Uriah Heep -yhtyettä, kertoo Suomen Moottoripyörämuseon vetäjä Riku Routo. – Meillä esiintyy kesän aikana runsaasti kotimaisia huippuartisteja, mutta Uriah Heepin keikka on kesän kohokohta, Routo jatkaa.

Uriah Heep jatkaa vahvaa menoaan vuosi vuoden jälkeen väsymättömänä. Yhtye viimeistelee parhaillaan uusinta levyään, Living the Dream, joka on jo kokoonpanon 25. studioalbumi.

Ace Corner sijaitsee Niemen satamassa. Tapahtuman portit avautuvat kello 17.00, ja sen ikäraja on K-18. Myynnissä on myös ruokailun ja pääsylipun sisältäviä VIP-paketteja.

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi
Uriah Heep: www.uriah-heep.com

Lehdistökuvat: www.dropbox.com/sh/62593d26ja37s2o/AAAb8a99gdgIe2gw2UJsuSdAa?dl=0

Lisätiedot medioille ja haastattelupyynnöt:
Tomi Lindblom, p. 040-528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 11.8. klo 17

Tapahtumapaikka: 

Ace Corner Finland

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Veistämönkatu 1B

Postinumero: 

15140

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: