Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Summer Up 2018

Lahti | Mukkulan tapahtumapuisto

Kesän aurinkoisin festivaali Summer Up järjestetään Lahdessa Mukkulan tapahtumapuistossa 13.-14.7.2018 nyt jo 16. kertaa. Vuonna 2018 mennään taas lujaa ja luvassa on tuutin täydeltä urbaania musiikkia tuttuun Summer Up –tyyliin.

Lahden puutarhajuhlina tunnettu Summer Up Festivaali on julkaissut ensimmäiset esiintyjät kesälle 2018. Mukkulan tapahtumapuistossa 13.-14.7. vietettävällä urbaanin musiikin festivaalilla tullaan näkemään yhdysvaltalaiset räpartistit Wiz Khalifa ja Big Boi sekä kotimaiset hiphopviihdyttäjät Teflon Brothers sekä suomen suosituin duo JVG.

Tapahtumaan saapuvat myös vuoden naissolistiksi Emma Gaalassa valittu Evelina, viime perjantaina uuden "Tapa Poika" -albuminsa julkaissut Pyhimys sekä kotimaisen hiphopin kulttinimi, seitsemän vuoden tauon jälkeen keikkalavoille palannut Ceebrolistics.

Summer Upissa tulevat ensi kesänä esiintymään myös energisestä ja kovasta livekunnostaan kehuttu Gasellit, "Solmussa" -hitillään rytinällä comebackin tehnyt Pikku G sekä niin ikään paluun keikkalavoille tekevä ja "Minä" -hitistään tuttu Kymppilinja. Summer Upissa nähdään myös marraskuussa odotetun "Leave a comment" -debyyttialbuminsa julkaissut View sekä runsaasti lahtelaista räposaamista räpkollektiivi Lahti Unitedin muodossa. Kollektiivin jäseniin kuuluvat Nikke Ankara ja Aste esiintyvät Summer Upissa myös täyspitkillä soolokeikoillaan.

Lisätiedot ja liput summerup.fi - Tiketti ja Lippupiste

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.7. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Mukkulan tapahtumapuisto

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Ritaniemenkatu

Postinumero: 

15240

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: