Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kaikki laulaa Karirannassa - Kesäinen yhteislaulutapahtuma musikaalien tahtiin

Lahti | Karirannan kesäteatteri

Lahden uusi kesäteatteri tuo suositun kaikki laulaa -yhteislaulutapahtuman Lahteen. Laukes laulaa ja laulattaa musikaalisäveliä tarunhohtoisessa Karirannan kesäteatterissa Lahdessa.

Kaikki laulaa Karirannassa -ilmaistapahtuman laulattajina toimivat Lahden uuden kesäteatterin omat tähdet Mikael Saaren johdolla. Mukana ovat myös Laukesin kestotähti-komedienne Annamaria Karhulahti sekä Musiikkiteatteri NYT:stäkin tutut Anni Kajos ja Panu Kangas. Tapahtuman juontaa Salkkarit-tähti ja Laukesin Cats-musikaalin Grizabellana kunnostautunut Kirsi Ståhlberg. Laukes All Stars -orkesteria johtaa tuttuun tapaan Asko Turkia.

Kaikki laulaa Karirannassa järjestetään yhteistyössä Uuden Lahden ja Radio Voiman kanssa. Radio Voima myös radioi tapahtuman, eli mukana voi laulaa myös kotikatsomoissa. Lahtelaiset voivat myös toivoa laulettavia kappaleita Lahden uuden kesäteatterin kaikki laulaa -sivulla

Kaikki laulaa -tapahtumista on tullut suosittuja myös Suomessa. Tukholman Skansenilla on laulettu yhteislauluja jo vuodesta 1937 ja Allsång på Skansen -tv-ohjelma täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Nyt siis kaikki laulaa ensimmäistä kertaa Lahdessa!!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 16.6. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Karirannan kesäteatteri

Sijaintikunta: 

Lahti

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: