Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Voicefulness – tietoista läsnäoloa äänessä

Lahti | Hannun sali

Voicefulnessin avulla harjoitetaan läsnäoloa, kehotietoisuutta ja hyväksyvää suhdetta omaan ääneen. Voicefulnessia voi käyttää esimerkiksi stressin hallinnassa, vireystason säätelyssä sekä ääni- ja tunneilmaisun avaamisessa.

Kurssi alkaa lyhyellä luento-osuudella, jossa pohdimme kehon, äänen, tunteiden ja tietoisuuden yhteyttä. Voicefulness-harjoituksissa kokeilemme, miltä erilaiset äänet tuntuvat kehossa. Omaa ääntä käytetään kehon sisäisen tuntoaistin herkistämiseen, jännittyneiden kehon alueiden tarkempaan havainnointiin ja jännitysten purkamiseen. Tavoitteena on myös avata kokemusta siitä, millaista on tuottaa ääntä nauttien ja ilman suorituspaineita. Harjoitukset tehdään ryhmässä, rauhallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Kukin saa tehdä harjoitteet omista lähtökohdistaan keskittyen omaan kehoonsa ja ääneensä.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään omaa ääntään läsnäolon taidon sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin lisäämisessä. Kurssille osallistuminen ei edellytä musiikillisia tai laulullisia taitoja eikä aiempaa kokemusta äänen harjoittamisesta. Voicefulnessissa opittuja taitoja voi hyödyntää esim. omassa laulamisessa.

Kouluttajana toimii laulaja, lauluntutkija ja äänikouluttaja Anne Tarvainen, FT

Lisätietoja: www.voicefulness.fi

Kurssille ilmoittautuminen 19.1.2018 mennessä täällä: https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/voicefulness-tietoista-lasnaoloa-a...

Huom! Työttömille ja eläkeläisille saatavana 50 euron opintosetelietu.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 10.2. klo 12–17.15
  • su 11.2. klo 10–15.15

Tapahtumapaikka: 

Hannun sali

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Rautatinekatu 3

Postitoimipaikka: 

Lahti

Tapahtuman lisätiedot: