Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Muirin taival - Ohjaajakoulutus

Lahti | Elontila

05.10.2017-08.10.2017

to-su 5.-8.10.2017 (aloitus to klo 14.00, lopetus su klo 13.00)

Kouluttaja: MMM Ilkka Aula
Hinta: 400 € Elontilan Ystävät ry:n jäsen, 450 € muut (hinta sis. opetuksen, kurssimateriaalin, ruokailut, majoituksen, saunan)
Ilmoittautuminen ja ennakkomaksu: Sitova ilmoittautuminen 28.9.2017 mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislomakkeella (http://www.elontila.fi/p/koulutukset-ja-kurssit.html) tai et@elontila.fi tai puh. 045-8797999. Kurssille ilmoittautuminen vahvistuu, kun ennakkomaksu (25 % koulutuksen kokonaishinnasta) on suoritettu. Ennakkomaksu palautetaan maksun suorittaneelle vain, jos Elontila Ystävät ry peruuttaa koulutuksen tai osallistujan pätevästä syystä (todennus esim. lääkärintodistuksella).
Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista ilman pätevää syytä veloitetaan koko osallistumismaksu.

Tervetuloa kokemaan villi luonto John Muirin hengessä!
”Tämä mahtava esitys on alituinen. Jossain on aina auringon nousu; Kaste
ei koskaan kuivu hetkessä; sadekuuro putoaa ikuisesti; höyry kohoaa aina. Iänikuinen auringon nousu, ikuinen auringon lasku, ikuinen aamun koitto ja
hämärä, meren ja mantereiden ja saarten päällä, jokaisella vuorollaan, kun
pyöreä Maa pyörähtää.” – John Muir

Koulutuksessa perehdytään maakasvatukseen, osallistutaan Muirin taipaleeseen (retki auringonnoususta auringonlaskuun) ja perehdytään ohjaajan oppaan avulla retken sisältöön ja esitystapaan. Koulutus pätevöittää ohjaamaan Muirin taipaleita. Koulutus soveltuu mm. luonto- ja eräoppaille, luontokoulujen ja luontokeskusten henkilökunnalle, ympäristökasvattajille, nuorisotyötekijöille, yrittäjille ja kaikille niille, jotka haluavat tarjota ohjelmapalveluissaan Muirin taivalta.

Kouluttajana toimii MMM Ilkka Aula, joka on tällä hetkellä ainut kansainvälisen Maakasvatusinstituutin (The Institute for Earth Education) hyväksymä kouluttaja Suomessa.

Kurssin toteuttaa Elontilan Ystävät ry yhteistyössä Vihreä Sivistys- ja Opintokeskus Vision kanssa.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 5.10.
  • pe 6.10.
  • la 7.10.
  • su 8.10.

Tapahtumapaikka: 

Elontila

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Salmintie 72

Postinumero: 

15460

Postitoimipaikka: 

Mäkelä

Puhelinnumero: 

045-8797999

Sähköposti: 

et@elontila.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: