Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Go(o)d vibrations! – hyvien värähtelyjen viikonloppu

Lahti | Elontila

5.-6.8.2017

Kouluttaja: Musiikintutkija, FM Erkki Lehtiranta
Hinta: 240 € Elontilan Ystävät ry:n jäsenet, 270 € muut (sis. opetuksen, kurssimateriaalin, ruokailut, majoituksen, saunan), hinta ilman majoitusta -15 €.
Ilmoittautuminen ja ennakkomaksu: Sitova ilmoittautuminen 31.7.2017 mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislomakkeella (http://www.elontila.fi/p/koulutukset-ja-kurssit.html) tai et@elontila.fi tai puh. 045-8797999. Kurssille ilmoittautuminen vahvistuu, kun ennakkomaksu (25 % koulutuksen kokonaishinnasta) on suoritettu. Ennakkomaksu palautetaan maksun suorittaneelle vain, jos Elontila Ystävät ry peruuttaa koulutuksen tai osallistujan pätevästä syystä (todennus esim. lääkärintodistuksella).
Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista ilman pätevää syytä veloitetaan koko osallistumismaksu.

Löydä itsestäsi uusia ulottuvuuksia kohottavien värähtelyiden avulla! Kaikki olemassa oleva värähtelee tasolla tai toisella pienimmästä hiukkasesta koko majesteettiseen universumiin. Myös ihminen on värähtelevä olento ja kykenee korjaamaan tai nostamaan omaa värähtelytasoaan.

Tällä intensiivikurssilla paneudutaan eri tapoihin työskennellä värähtelyiden parissa. Mukana on hoitavia äänivärähtelyitä, musiikkia, värejä ja värähtelylääkinnän eri muotoja sekä harjoituksia, joissa mm. aktivoidaan ja viritetään omaa energiakehoa. Jos säänhenget suosivat, teemme myös Elontilan luonnonkauniissa ympäristössä kukka- ja jalokiviuutteita. Näin saamme ensikäden kokemusta niiden herkästä värähtelystä ja käytöstä. Tunnustelemme lisäksi metsäluonnon ja puiden vahvistavia värähtelyitä metsämeditaation yhteydessä. Mukana myös kohottavia keskusteluita ja uusia oivalluksia samanhenkisessä seurassa.

Luvassa on elämyksellinen viikonloppu, jonka aikana saat uusia "työkaluja" henkiseen työkalupakkiisi. Elontila on miellyttävä kohtaamispaikka keskellä Hämeen kauneinta luontoa, ja elämystä vahvistaa lisäksi maukas ja rakkaudella tehty kasvisruoka.

Kouluttajana kurssilla toimii musiikintutkija, kirjailija, astrologi ja kukkaterapeutti, FM Erkki Lehtiranta, joka on tutkinut musiikin ja värähtelyiden eheyttäviä ominaisuuksia laajasti yli 30 vuoden ajan. Lisätietoja hänen koulutuksistaan ja julkaisuistaan saat kotisivuilta www.smilingstars.fi.

Kurssin toteuttaa Elontilan Ystävät ry yhteistyössä Smiling Starsin kanssa.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 5.8. klo 11–18
  • su 6.8. klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Elontila

Sijaintikunta: 

Lahti

Käyntiosoite: 

Salmintie 72

Postinumero: 

15460

Postitoimipaikka: 

Mäkelä

Puhelinnumero: 

045-8797999

Sähköposti: 

et@elontila.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: