Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset

Lahti | Kuvapalatsi

Lajityyppi: Perhe-elokuva, kotimainen.
Kesto: 1 t 31 min.
Ohjaus: Anna Dahlman.
Pääosissa: Emily Shipway, Ella Kangas, Niina Lahtinen, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Krisse Salminen, Joonas Nordman, Pirjo Heikkilä.

Finnkinon Kuukauden elokuva joulukuussa 2017!

Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle. Äidillä Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ”huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja naamioituvat taiteilijaveljeksiksi saadakseen olla rauhassa Kattilakosken perheeltä. Heinähatun ja Vilttitossun epäilykset heräävät heti, ja suuri vakoiluseikkailu alkaa. Kun kaiken lisäksi vankikarkurit piileskelevät lähimaastossa, väärinkäsitykset johtavat värikkääseen seikkailukomediaan.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan, Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarjaan kuuluu 20 teosta, ja niitä on käännetty mm. ranskaksi ja japaniksi. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on palkittu lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkinto Anni Swan -mitalilla.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 18.1. klo 14.50
  • la 20.1. klo 12.20
  • su 21.1. klo 12.10

Tapahtumapaikka: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

S

Järjestäjä: