Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kotimaa - esitys lapsuuden loppumisesta.

Kouvola | Mikä? Teatteri

"Mä haluan sanoa että mä meen, että mä olen vihainen. Että te sitten tiedätte miksi mä lähdin. Mä en jää tänne pelaamaan mitään paska kimbleä. Pelatkaa te ja selvittäkää riitanne."

Kotimaa on esitys lapsuuden loppumisesta ja perheen hajoamisesta. Siitä kuinka lapsi joutui kasvamaan aikuiseksi liian nuorena. Se on esitys häpeästä, jota lapsi kokee, kun vanhemmilla ei ole varaa ostaa säärisuojia. Se on kuvaus 1990-luvun sukupolvemme lapsuudesta kolmen näyttelijän esittämänä, seitsemän lapsen kirjoittamana. Se on esitelmämme kotimaasta.

Työryhmä:
Teksti: Työryhmä
Ohjaus: Joel Härkönen
Dramaturgi: Karlo Haapiainen
Näyttämöllä: Milla Kuikka, Otto Pilli, Julius Susimäki
Pukusuunnittelu: Aino Simola
Lavastus: Lari Lätti
Tuotanto: Työryhmä ja Jenni Simola
Valokuvat: Lauri Kivikataja

RINTAMATEATTERI on vuonna 2016 perustettu teatteriryhmä, joka koostuu seitsemästä taiteilijasta, jotka haluavat uudistaa teatterikenttää. Teemme omaehtoista, nuorta, uudistavaa ja institutionaalisista painoista vapaata taidetta kaikkialla Suomessa.

Liput: 16/11€

Osta liput nyt: www.rintamateatteri.fi

Jäljellä olevia lippuja päivän esitykseen voi tiedustella Rintamateatterin numerosta +358 403788424. Mikäli lippuja on jäljellä, voi niitä ostaa ovelta käteisellä. Ovet aukeavat aina viimeistään 45 minuuttia ennen esityksen alkua.

Kaikki kiertuepaikkakunnat
29.6.-1.7. Helsinki/ 5.7. Myllykoski/ 6.7. Kouvola/ 8.7. Pulsa/ 9.7. Mikkeli/ 12.-13.7 Savonlinna/ 15.7. Jyväskylä/ 16.7. Kajaani/ 17.7. Tornio/ 18.7. Kierinki/ 20.7. Muonio/ 21.7. Lemmenjoki

Tapahtuma-ajat: 

  • to 6.7. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Mikä? Teatteri

Sijaintikunta: 

Kouvola

Käyntiosoite: 

Prikaatintie 1

Postinumero: 

45100

Postitoimipaikka: 

Kouvola

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: