Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Stand up: Krisse Salminen ja Heli Sutela

Kouvola | Kuusankoskitalo

Sutela ja Salminen: Stand Uppia -show´ssa hauskuus on taattua, vaikka blondit Krisse Salminen ja Heli Sutela ovatkin lavalla pääasiassa peräjälkeen... Heli ja Krisse hauskuuttavat yleisöä vuorotellen suosikkijutuillaan. Esitys tarjoaa ihania kuteita ja kenkiä, naurua ja syviä tunteita.

Heli Sutela on käynyt Teatterikorkean viime vuosituhannella ja näytellyt monissa teattereissa, elokuvissa ja tv-sarjoissa, joista tunnetuin on Kumman kaa, jonka hän on myös kirjoittanut yhdessä Minna Koskelan kanssa. "Kumman kaa ja mukana myös Vesa" kiersi ympäri Suomen ja sai ennätykselliset yli 135.000 katsojaa. Heli on tehnyt myös sarjakuvakirjan "Anne ja Ellu lomamatkalla". Hän aloitti stand upin 2001 ja tehnyt sitä näyttelemisen ohella kokopäiväisesti.

Krisse Salminen lanseerasi lapsekkaan ja salaa fiksun prinsessahahmonsa vuonna 2001. Sen jälkeen hän on hurmannut omissa viihdeohjelmissaan, vakuuttanut Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman tähtioppilaana ja tuomarina, tehnyt hulvatonta sketsisarjaa Siskonpeti sekä johtanut puhetta YleLeaksissä. Krisse on myös tehnyt kokopäiväisesti stand uppia vuodesta 2001.

***

Kuka tahansa voi olla yksinäinen, mutta onneksi kuka tahansa voi myös auttaa. Ystävänpäivänä Kuusankoskitalossa pidettävästä esityksestä saatavat tuotot käytetään Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin ystävätoiminnan tukemiseen.

Liput ovat nyt myynnissä www.ticketmaster.fi, lipun hinta alk. 25,50 € (sis.käsittelykulut).

Varmista paikkasi ystävänpäivän hauskimpaan show´hun ja tee samalla huomaamattasi hyvää!

Esityksen kesto on n. 1h 30min.
Ovet avautuvat klo 18.00

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 14.2.2018 klo 19–20.30

Tapahtumapaikka: 

Kuusankoskitalo

Sijaintikunta: 

Kouvola

Käyntiosoite: 

Kymenlaaksonkatu 1

Postinumero: 

45700

Postitoimipaikka: 

Kuusankoski

Puhelinnumero: 

020 615 4058, 020 615 4059 (lipunmyynti)
020 615 4026 (myyntipalvelu)

Sähköposti: 

kuusankoskitalo@kouvola.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: