Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jenkkailtamat

Kouvola | Elimäen Vilppulan Nuorisoseuratalo

Jenkkailtamat Elimäen-Vilppulan nuorisoseurantalolla lauantaina 14.10.2017 klo 19

Haluatko panna jalalla koreasti ja nauttia ohjelmallisesta iltamista? Kymenlaakson Kansanmusiikkiyhdistys järjestää jälleen railakkaat Jenkkailtamat Korialla lauantaina 14.10.2017 klo 19.

Ensimmäiset Jenkkailtamat järjestettiin vuonna 2004. Idea Jenkkailtamista syntyi ajatuksesta hyödyntää elimäkeläistä kansanmusiikki- ja jenkkaperinnettä. Jenkkailtamista on tullut kymenlaaksolaisen kansanmusiikkiväen kohtaamispaikka ja ne ovat oiva estradi alueemme kansanmusiikkiryhmille. Jenkkailtamat haluavat nostaa esille oman maakuntamme osaamista. Vuosien myötä Jenkkailtamat ovat esitelleet laajasti kymenlaaksolaista kansanmusiikkia, kansantanssia ja elimäkeläistä jenkkaperinnettä.

Tänä vuonna Jenkkailtamissa on erityisen paljon mukana soittajia, laulajia ja tanssijoita koko Kymenlaakson alueelta etelästä pohjoiseen. Esiintymässä ovat Kymenlaakson kansanmusiikkiyhdistyksen pelimannit, Kymenlaakson pelimannikuoro ja -orkesteri, Haminan kansalaisopiston Viihdeorkesteri, Tanhuseura Kasareikka ja Karela, Elsat ja Eemelit, Koijarit sekä Vokki, joka täyttää tänä vuonna 25 vuotta ja juhlii uraansa Jenkkailtamien pyörteissä. Iltamien ohjelmaosuudessa kuullaan kymenlaaksolaisten pelimannisäveltäjien musiikkia, yhtyeiden omaa persoonallista tuotantoa sekä kaikuja kansanmusiikista laajemminkin. Ohjelmaosuus huipentuu kaikkien esiintyjien Elämän kulkureiden ja Soutajan laulun yhteisesitykseen.

Ilta jatkuu pelimannitansseilla, joissa tarjoillaan tietysti jenkkaa, mutta myös muuta jalalle sopivaa tanssimusiikkia. Liput tilaisuuteen maksavat 10 euroa.

Lisätiedot: Jouni Sjöblom 040-5530336, jouni.sjoblom@pp.inet.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.10. klo 19–23

Tapahtumapaikka: 

Elimäen Vilppulan Nuorisoseuratalo

Sijaintikunta: 

Kouvola

Käyntiosoite: 

Kyminasemantie 4

Postinumero: 

45610

Postitoimipaikka: 

Koria

Tapahtuman lisätiedot: