Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Suosählyn SM-kisat

Joutsa | Peurasuo

Suosählyn SM-kisat

Suosählyn SM-kisat pelataan la 22.7.2017 Leivonmäen Peurasuolla (Riihiahontie).

Mitä suosähly on?

Suosähly on joukkuelaji, jossa pelikentät on rakennettu pehmeälle avosuolle. Koska suosählyä pelataan maasto-olosuhteissa, on luonnollista, että sääntöjä ja välineitä on jouduttu hieman soveltamaan normaalista salissa pelattavasta versiosta. Pelikenttä (25m x 15m) on rajattu olkipaalein. Maalit ovat kooltaan 2m x 4m ja pallo on halkaisijaltaan noin 12cm. Muuten säännöt ja pelaaminen eivät merkittävästi poikkea tavallisesta sählystä. Oman lisänsä tietysti pelaamiseen tuo pelien tiimellyksessä pehmenevä suo ja sen vaatima fyysisyys. Suosählyä voisikin luonnehtia peliksi, jossa vastustajia on kaksi; vastapuolen pelaajat ja suo.

Suosählyn SM-kisoissa on kolme eri sarjaa: Miesten sarja, naisten sarja ja sekasarja. Huom! Sekasarjaan ilmoittautuville joukkueille tiedoksi: joukkueessa pitää olla neljä naista ja neljä miestä niin, että jakauma kentällä on aina 2+2.

Järjestäjänä toimii Leivonmäen Pyry ry.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysyä tapahtumavastaava Anssi Mäkiseltä (puh. 040 0646982) tai seuran sähköpostista (leivonmaen.pyry@gmail.com).

Tapahtuma-ajat: 

  • la 22.7. klo 10–18

Tapahtumapaikka: 

Peurasuo

Sijaintikunta: 

Joutsa

Postinumero: 

41770

Postitoimipaikka: 

Leivonmäki

Tapahtuman lisätiedot: