Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tuu Tupahan joulutunnelmissa

Iitti | Vuolenkosken Seurantalo

Kesäinen Tuu tupahan -tapahtumamme sonnustautuu jouluun ja kutsuu sinut Vuolenkoskelle; olet lämpimästi tervetullut astumaan tupahan!

Muutamat ihastuttavat, jouluiset kotikohteemme avaavat ovensa juuri sinulle. Jouluinen tunnelma on taattu! Tallin joulussa puolestaan pääset toivottamaan hyvät joulut tallitontulle ja hänen hevosilleen. Tallilla on on myös ratsastusmahdollisuus. Tunnelmallisesta myllyn joulupuodista nappaat mukaasi tuoreet tarpeet jouluvehnäsen tekoon. Metsämotellin keittiö on auki klo 12-16. Listalta löytyy niin pizzaa, burgereita kuin myös muitakin herkkuja.

Samana päivänä Seuratalolla myös perinteinen joulutori ja joulumuorin kanttiini klo 10-12. Tule ja koe aito joulun markkinatunnelma! (Täältä löydät lisätietoa, jos innostut vaikka oman myyntikojun pystyttämisestä https://www.facebook.com/events/155867398342737/)

Liput 5€ aikuiset ja alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Lipputuotot liikuntahallin hyväksi. Lipunmyynti Seuratalolla, Joulutorin Joulumuorin kahviosta klo 10-14 (Joulutorille, Metsämotellille ja Vehnämyllylle vapaa pääsy)

Lämpimästi tervetuloa koko perhe kylän jouluun mukaan!

www.vuolenkoski.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 9.12. klo 11–15

Tapahtumapaikka: 

Vuolenkosken Seurantalo

Sijaintikunta: 

Iitti

Käyntiosoite: 

Vuolenkoskentie 1231 A

Tapahtuman lisätiedot: