Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Melonnan peruskurssi Messilässä

Hollola | Messilän venesatama

Melonnan peruskurssi, kesto 3 iltaa; ma,ti, ke, yhteensä noin 10 tuntia, järjestäjänä Meloja ry. Aikaisempaa melontakokemusta et tarvitse. Kurssimme lähtevät kajakkimelonnan alkeista. Kurssi antaa sinulle valmiudet meloa suojaisilla vesillä yksin lämpimien vesien aikaan ja hyvät perusvalmiudet turvallisen melontaharrastuksen jatkamiseen. Melonnan Peruskurssin hinta melontakaudella 2018 on 80 € ja 25 € alle 18 v, sisältäen kajakin ja melontavarusteiden lainan. Alaikäraja aikuisten kursseille on 15 v. Alle 18v. mukana olo edellyttää huoltajan mukanaoloa tai kirjallista suostumusta. Kurssilta saat todistukseksi Meloja1 ( EPP1) kortin.

Ilmoittautumiset sähköpostilla kurssit@meloja.fi. Maksaminen verkkokaupan kautta http://meloja.mycashflow.fi/ . Katso lisätiedot http://www.meloja.fi/melonnan-peruskurssit-ja-koulutus

Kurssilaisen on osattava uida. Kurssin opetuskieli on suomi. Kurssimaksuun eivät sisälly ruoka tai juoma.
Varaa vaatetus sään mukaan, kuten tekokuituinen ulkoilupuku ja päähine. Melonnassa on helppo kastua, joten ota vaihto- ja taukovaatetusta mukaan. Kajakkiin ei sovi kovin isot jalkineet joten uimajalkineet, lenkkarit tai lenkkisandaalit ovat käyttökelpoisia. Älä ota vedelle arkoja laitteita mukaan kajakkiin.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 27.6. klo 17.30–20.30

Tapahtumapaikka: 

Messilän venesatama

Sijaintikunta: 

Hollola

Käyntiosoite: 

Satamapolku 1

Postinumero: 

15980

Postitoimipaikka: 

Messilä

Tapahtuman lisätiedot: