Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Heinäsuon kesäteatteri esittää: Tahdotko naimisiin...

Hollola | Pyhäniemen kartanon puisto

Heinäsuon kesäteatterin esitykset jatkuvat Pyhäniemen kartanon puistossa 2018 kotimaisella komedialla, jossa katsojat pääsevät seuraamaan kyläyhdistyksen jo kahdenkymmenen vuoden ajan järjestämää "Tahdotko naimisiin" -tapahtumaa. Tapahtuman tuloilla on tarkoitus kunnostaa kylätalo uuteen kukoistukseen.

Tahdotko naimisiin -tapahtumaan valittu pariskunta voittaa itselleen julkiset häät tarjoiluineen ja häämatkoineen. Valitun parin kohdalla kohtalo puuttuu kuitenkin peliin ja uuden parin etsintä alkaa kiireellisesti. Pieneltä paikkakunnalta parin löytäminen kahdentoista tunnin sisällä osoittautuu kuitenkin ennakoitua haastavammaksi, ja käyttöön otetaan kaikki mahdolliset keinot.
Tapahtuman onnistuminen on vaakalaudalla. Mistä löytyvät talkoolaiset? Entä makkarat ja sinapit? Satoja lippuja on jo myyty ja tapahtuman on tarkoitus alkaa aivan hetken kuluttua.

Vauhdikkaan makkaran- ja sinapinhuuruisen näytelmän rooleissa nähdään Raimo Hauta-Aho, Mervi Valtanen, Helena Tuominen, Juho Torkkel, Carita Vikman, Terhi Veirto ja Risto-Matti Kutila.
Näytelmän on käsikirjoittanut Ilkka Malmi ja Rami Saarijärvi, ohjannut Väinö Weckström.

Esityksen kesto noin 2 h 15 min, sisältäen väliajan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 13.8. klo 18–20.15

Tapahtumapaikka: 

Pyhäniemen kartanon puisto

Sijaintikunta: 

Hollola

Käyntiosoite: 

Rantatie 708

Postitoimipaikka: 

Hollola

Tapahtuman lisätiedot: