Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Classic Hits Fingerstyle Guitar Kiertue - Tomi Paldanius (ILMAISKONSERTTI!)

Hollola | Hollolan pääkirjasto

Huom! Tilaisuuteen VAPAA PÄÄSY yhteistyössä Hollolan kulttuuripalvelujen kanssa. Tiedustelut/varaukset konserttiin Lassi.Puodinketo@hollola.fi

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.
Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.
Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.
Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.
Helmikuun 2018 Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin ensilevyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin suosituimpia sovituksia ja muutama uusi sovitus.
Lisätietoja Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertueesta osoitteessa www.tomipaldanius.com

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 29.1. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

Hollolan pääkirjasto

Sijaintikunta: 

Hollola

Käyntiosoite: 

Nuottikuja 2

Postinumero: 

15870

Postitoimipaikka: 

Hollola

Tapahtuman lisätiedot: