Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Taiteilijatapaamisessa Yrjö Juhani Renvall

Helsinki | Teatterimuseo

Teatterimuseon taiteilijatapaamiset jatkuvat. Lokakuun vieras on ohjaaja, professori Yrjö Juhani Renvall, jota haastattelee toimittaja Kirsikka Moring.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta katsomon rajoitetun koon takia paikan voi varata etukäteen: https://www.teatterimuseo.fi/fi/Verkkokauppa/79/Paikkavaraus-28.10.-tait...

Syyskaudella järjestetään rajatulle yleisölle ja myös verkkoon striimattuina keväältä peruuntuneet Työväen Näyttämöiden Liiton juhlanäyttelyn oheistapahtumat. Näyttely itsessään on jo matkustanut Tampereelle Työväenmuseo Werstaaseen, mutta aihe palaa museoon vielä näiden taiteilijatapaamisten muodossa.

Ensimmäinen taiteilijavieras Yrjö Juhani Renvall on työskennellyt näyttelijänä, ohjaajana, käsikirjoittajana, dramaturgina ja teatterinjohtajana sekä Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksen teatterityön professorina. Professorina Renvall painotti erityisesti tutkimuksen, koulutuksen ja taiteellisen työn yhteyttä. Myös harrastajapiireissä Renvall on toiminut ohjaajana ja opettajana mm. Lahden työväenopiston teatterilinjan pitkäaikaisena vetäjänä ja lahtelaisen Nostoväkinäyttämön perustajana.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 28.10. klo 18.30–20

Tapahtumapaikka: 

Teatterimuseo

Sijaintikunta: 

Helsinki

Käyntiosoite: 

Tallberginkatu 1 G

Postinumero: 

00180

Postitoimipaikka: 

Helsinki

Tapahtuman lisätiedot: