Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ylva Haru

Heinola | Harjupaviljonki, Heinola

Ylva Haru on uutta kotimaista folkia esittelevä laulaja-lauluntekijä, joka on luonut nahkansa uudelleen juurevan kitarasoundin ja lauluharmonian ympärille.

Ensimmäinen kokopitkä Linnut-albumi näki päivänvalon tammikuussa 2019. Kymmenen kappaletta sisältävä kokonaisuus tarjoaa kirjon erittäin pelkistetystä maailmasta paikoitellen massiivisiinkin bändisovituksiin.

Albumin singlelohkaisu Elämä kantaa ylsi radiosoittoon maanlaajuisesti nousten myös Radio Suomen soittolistalle sekä useammalle Spotify-listalle. Levy sai hyvän vastaanoton myös kriitikoilta.

Desibeli totesi Elämä kantaa –singlen "täyden kympin kappaleeksi" ja antoi albumille neljä tähteä. Aleksi Pahkala antoi Päivän biisit –sivustolla Tähän hetkeksi jään –avausraidalle kunniakkaan "maailmanluokan indiefolk-helmi" –tittelin.

Ylva Harun vahvasti tulkittu tarinankerronta porautuu suoraan selkäytimeen pohtien tätä aikaa ja hyvää ihmisyyttä – kipuja, rakkautta ja kaihoa unohtamatta. Pehmeiden vokaaliosuuksien ja rosoisen folktunnelman oiva naimakauppa antavat kylmiä väreitä, mutta ei jätä kylmäksi. Parhaimmillaan Ylva Harun kappaleet ovat päättymättömiä lauseita, jotka jäävät kaivertamaan kuulijan mieltä.

Tämä musiikki ja musiikintekijä yhdistettynä Harjupaviljongin ainutlaatuiseen miljööseen takaa unohtumattoman elämyksen.

Ovet klo 18.30, showtime klo 20.00. K18. Liput 15 € tiketistä, www.tiketti.fi

Tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 19.7. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Harjupaviljonki, Heinola

Sijaintikunta: 

Heinola

Käyntiosoite: 

Harjupuisto, Paviljonki

Postinumero: 

18100

Postitoimipaikka: 

Heinola

Sähköposti: 

anne.koski@phnet.fi

Tapahtuman lisätiedot: