Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sibelius Akatemian sellovirtuoosit

Heinola | Heinolan WPK-talo

WPK-talolla tarjolla todella korkealuokkainen konsertti, kun Sibelius-Akatemian sellovirtuoosit saapuvat Martti Rousin johdolla konsertoimaan Heinolaan. Rousin lisäksi lavalle nousevat Piia Komsi ja helmikuun lopussa Turun sellokilpailun voittanut Leonardo Chiodo.

Sibelius-Akatemian sellomusiikin professori Rousi on toiminut aiemmin sekä Turun musiikkijuhlien, että Sysmän Suvisoiton taiteellisena johtajana. Rousi on esiintynyt solistina useiden eri orkestereiden kanssa sekä Suomessa, että myös kansainvälisesti.

Piia Komsi on niin ikään kansainvälisestikin mainetta niittänyt sopraano ja sellisti. Hän esiintyy maailman ainoana koloratuurisopraanosellistinä samaan aikaan sekä laulaen, että soittaen hänelle sävellettyjä teoksia. Komsi on esiintynyt kansainvälisten huippuorkestereiden solistina mm. Lontoossa, Oslossa, Tukholmassa ja Los Angelesissa.

Leonardo Chiodo voitti viime viikolla Turun sellokilpailun ja samaisessa kilpailussa hänelle myönnettiin erikoispalkinto Lotta Wennäkosken säveltämän Foliage-teoksen parhaasta tulkinnasta. Chiodo on voittanut Pietarissa vuonna 2016 X International Youth Competition In Memory of E.A. Mravinsky –kilpailun ja hänet on hyväksytty lokakuussa pidettävään kansainväliseen Paulon –sellokilpailuun.

Liput 25€
Myynnissä Heinolan kulttuuritoimistossa.
Varaukset puhelimitse 03 849 3606 sekä sähköpostitse kulttuuritoimisto@heinola.fi.

Sibelius Akatemian sellovirtuoosit
WPK-Talolla tiistaina 20.3. kello 18

Solistit:
Martti Rousi, sello
Leonardo Chiodo, sello
Piia Komsi, sopraano

Ohjelma:
Bachianas brasileiras

Boccherini
Wagner
Gubaidulina
Villa lobos
Gershwin
Bernstein
Aija Puurtinen
Tchaikovsky
Piazolla

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 20.3. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Heinolan WPK-talo

Sijaintikunta: 

Heinola

Käyntiosoite: 

Kymenkartanonkatu 2

Postinumero: 

18100

Postitoimipaikka: 

Heinola

Tapahtuman lisätiedot: