Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Little Willie Mehto

Heinola | Harjupaviljonki, Heinola

Little Willie Mehto on uuden sukupolven bluesmuusikko, joka viihtyy juurimusiikin polveilevilla poluilla kuin kotonaan. Willie on omistautunut bluesille aidosti ja tinkimätön asenne välittyy yleisölle hyvänä meininkinä ja fiiliksenä, johon on helppo tempautua mukaan. Willie laulaa ja soittaa huuliharppua , sikarilaatikkokitaraa ja akustista kitaraa. Välillä hän tarttuu pyykkilautaan tai öljykanisterikitaraan.

Omien kappaleidensa ohella Little Willie Mehto esittää country- ja deltabluesin klassikoita mm. Muddy Watersin sekä Brownie MgGheen & Sonny Terryn hengessä. Willien taiturointi slideputkella ja dobrolla puolestaan tuo mieleen alan suuret mestarit kuten Robert Johnsonin ja Bukka Whiten.
Helsinkiläinen Little Willie Mehto on ammentanut soittovaikutteensa bluesin alkuperäisiltä mestareilta ja hakenut lisäksi oppia kotimaisilta alan taitajilta, kuten Pepe Ahlqvistilta.

Willie kävi heinäkuussa 2017 Ranskassa esiintymässä ja äänittämässä studio livelevyn Ranskalaisen Yokatta Brothers yhtyeen kanssa. Albumi julkaistiin huhtikuussa 2018.

Ovet klo 19, showtime klo 20. Liput 10 €, ennakkoon Harjupaviljongilta tai varaus harjupaviljonki1@gmail.com.

Tervetuloa tunnelmalliseen blues-iltaan!

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 13.7. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Harjupaviljonki, Heinola

Sijaintikunta: 

Heinola

Käyntiosoite: 

Harjupuisto, Paviljonki

Postinumero: 

18100

Postitoimipaikka: 

Heinola

Sähköposti: 

anne.koski@phnet.fi

Tapahtuman lisätiedot: